Jesenska girlanda

Simpatična sezonska popestritev prostora, ki jo z lahkoto izdelate in še lažje pospravite!

Američani so veliki ljubitelji sezonskega okraševanja. In praznik ob katerem radi "pretiravajo" je prav gotovo Noč čarovnic. Ta dovoljuje prav vse nore in nagajive domislice. Čeprav pri nas Noči čarovnic ne praznujemo v takem obsegu, se nam zdi ideja, ki smo si jo sposodili pri "lovelyindeed" vredna posnemanja. 

Girlande so sila praktična dekoracija, ki jo lahko uporabite skoraj ob vsaki priložnosti. Ob rojstno dnevnih slavjih, ob božiču, vrnitvi domov, Valentinovem, prvem dnevu šole, ipd. In zakaj ne bi izdelali še prikupne jesenske girlande, ki bo popestrila vaš dom ali pisarno.

Za delo boste potrebovali:

  • gumijaste "priseske" za pritrditev na steno,
  • karton,
  • škarje, tiskalnik (ni nujno),
  • pištolo za vroče lepljenje,
  • vrvico.

Kako začeti? 

Najprej izberite napis, ki ga želite izdelati. Nato posamezne črke narišite ali natiskajte na papir. S škarjami previdno izrežite posamezne črke. Odvijte vrv, raje izberite daljšo dolžino- girlanda mora imeti lep lok. S pištolo za vroče lepljenje previdno prilepite posamezne črke na vrvico. Konce vrvice ovijte okoli "priseskov" in le te namestite na steno. Voila, povsem enostavno, kajne? :) 


Sorodni članki

Vgradne knjižne police

Ste tudi vi pravi knjižni molj? Za vas imamo krasen nasvet, kako si urediti domačo ...

Opremljanje dnevne sobe

Dnevna soba je prostor za oddih in druženje. Za vas smo poiskali nekaj primerov »šik« urejenih dnevnih sob, ki vas bodo ...

Rumena barva v jedilnici

Nič ne prikliče sonca v dom kot kanček rumene barve. Danes vam bomo pokazali, kako lahko čudovito uporabite rumene ...

Klop v predsobi

V eni roki torba, v drugi jakna. Nerodno poskakujete sem in tja in si stoje poskušate natakniti še drug čevelj. Zveni ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: