Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Čas je za novosti

V Akronu smo pomlad izkoristili za ustvarjanje novih vsebin. Pripravili smo specializirano spletno stran, namenjeno samo vgradnim omaram – Vgradneomare.si. Namenjena je enostavnemu, hitremu in prijetnemu izboru vgradnih omar za katerikoli prostor vašega doma.

omare s steklom

Novo spletno stran smo opremili z bogatimi informacijami o vgradnih omarah. Da boste pred nakupom seznanjeni o vseh tehničnih lastnostih in koristih, ki jih vgradne omare prinašajo. Predvsem pa smo jo opremili s pestrim slikovnim izborom. V galeriji lahko izbirate med omarami v različnih ambientih, v različnih postavitvah ter si ogledate izbor notranjosti in izgleda omare.

Vgradna omara je tisti kos pohištva, ki ga preprosto morate imeti. Vsaka je unikatna in ustvarjena samo za vas. V vaš dom vnese red in doda pridih moderne estetike. Samo vrhunsko izdelane vgradne omare po meri lahko izpolnijo vaša pričakovanja in zadostijo vašim potrebam.

omare zid-zid

Z vgradno omaro prostor maksimalno izkoristite

Neomejene možnosti vgradnih omar prinašajo optimalen izkoristek prostora, izjemne rešitve za shranjevanje in popoln izgled. Vgradne omare so lahko vgrajene od stene do stene in od tal do stropa, z drsnimi vrati ali brez.

vgradna omara z deljenimi vrati

Na prvi pogled se vgradne omare med seboj razlikujejo samo v izbiri vrat, ko pa se z njihovo sestavo, izborom materialov, barv, dodelavo in detajli podrobneje seznanimo, zažarijo v številnih različicah. Kakovostni lesni materiali oddajajo občutek topline, v kombinaciji s steklom ali ogledalom pa delujejo razkošno in elegantno. Za estetiko se skriva moderna tehnologija, kot so aluminijasto okovje, drsna vrata z mehkim zapiranjem in neslišno zapiranje predalov. Vsaka vgradna omara je prilagojena vašemu okusu in življenjskemu ritmu. S premišljenim načrtovanjem ustvarijo edinstven prostor za shranjevanje vsega, kar potrebujete. Popolne vgradne omare postavljajo v središče vaše potrebe po praktičnosti in estetski dovršenosti. Zato so unikatne in preprosto čudovite.

Vgradna omara sodi v vsak prostor

Vgradne omare sodijo v vse prostore. Nepogrešljive so v spalnicah, predsobah, otroških sobah, mansardah in kabinetih, kot tudi v pisarnah in drugih poslovnih prostorih. Ker so vsi notranji elementi narejeni po vaši želji, je vgradna omara izjemno praktična. Vgradno omaro z drsnimi vrati lahko opremimo z ogledalom in tako še bolj učinkovito izkoristimo razpoložljivi prostor.

Vgradna omara v mladinski sobi

Kako lahko izkoristimo posebne prostore?

Na videz omejeni prostori in majhni kotički lahko hitro postanejo popolnoma uporabni in izkoriščeni. Ko vanje vgradimo vgradne omare, se prelevijo v čudovite shranjevalne prostore, hkrati pa delujejo razkošno in elegantno. Pri Akronu iščemo najboljše rešitve in iz prostorskih težav ustvarjamo idealne pogoje za optimalno shranjevanje in maksimalni izkoristek prostora.

Vgradno omaro lahko uporabimo za ločevanje dveh prostorov, z njo lahko zapolnimo kote in niše, prav pridejo tudi v manjših prostorih kot so na primer kabineti.

V primeru opremljanja teh prostorov so ustrezne rešitve še toliko bolj pomembne. Zato smo z vami na vsakem koraku – pomagamo vam z idejo, izrisom, obliko, barvami, materiali in to kar pri vas doma. Vse do dostave, ko vam vašo omaro pripeljemo domov in jo tudi zmontiramo. In to predvidoma že v treh tednih od vašega naročila.

Spoznajte vrhunske vgradne omare Akron, ki so že več kot 3 desetletja oboževane med številnimi uporabniki. Privoščite si jo v tistem delu stanovanja, kjer vam bo najbolje služila in upravičila svoje odlične lastnosti. Za vaše najboljše rešitve nas kontaktirajte.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!