Ustvarjalni december

Vonj sveže pečenih piškotov, smrekovih vejic in cimeta. Pa dišeče kuhano vino in tople rokavice. Mesto, ki se mu mudi in trenutki, ki ustavijo hitenje. Pa lučke...Da lučke, res rišejo december. Za vas smo pripravili nekaj idej, kako lahko decembrsko čarobnost prikličete tudi doma.

adventni koledar

Le kaj bolj prikliče začetek praznikov, kot adventni koledar?! Čeprav smo že zakorakali v december, nikakor ni prepozno, da se lotite izdelave domiselnega koledarja. Samo pomislite kaj to pomeni? Za vse "zamujene" dneve boste lahko odprli okenca naenkrat! 

kozarci za vlaganje

Se tudi tebi doma "nabira" zaloga kozarcev za vlaganje, ki kličejo po ponovni uporabi? Spremeni jih v božično drevo. Okolju in žepu prijazna ideja. Psssst pa še pospravljanje je sila enostavno.

paleta drevo

Palete! Naj še enkrat rečemo, palete! Njihova vsestranskost vedno navduši. Tokrat se predstavljajo, kot kreativno božično drevo, ki je must have" za vse eko navdušence! 

drugacni okraski

Zakaj bi letos drevo okrasili samo s klasičnimi božičnimi okraski. Poiščite male pomočnike in se odpravite v naravo! Storži, vejice, lepo listje lahko z malce barve, bleščic in božične čarovnije postane enkraten drevesni okras. 

rustikalen svecnik

Pri okraševanju pa nikar ne pozabite na praznično mizo. Naraven, rustikalen dodatek bo gotovo prava izbira! 


Sorodni članki

Barvne inspiracije za ureditev dnevne sobe

Potrebuje vaša dnevna soba malce svežega vetra? Mogoče zgolj kapljico barve? Poglejte nekaj nasvetov za ureditev ...

Multifunkcijsko pohištvo za majhne prostore

Se tudi vi soočate s opremljanjem majhnega stanovanja? Se vam zdi, da nobena »klasična« rešitev nekako ni primerna? ...

Obešalnik za klobuke

Tudi vaši klobuki neugledno ždijo na policah omar? Jih ne bi raje obesili na vidno mesto? Naša »naredi sam« ekipa se je ...

Izdelava okrasnega znaka

Drobni okraski dajejo domu dušo. Posebej izrazni so tisti, ki jih izdelamo sami. Danes vam predstavljamo idejo, kako z ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: