Ustvarjalni december

Vonj sveže pečenih piškotov, smrekovih vejic in cimeta. Pa dišeče kuhano vino in tople rokavice. Mesto, ki se mu mudi in trenutki, ki ustavijo hitenje. Pa lučke...Da lučke, res rišejo december. Za vas smo pripravili nekaj idej, kako lahko decembrsko čarobnost prikličete tudi doma.

adventni koledar

Le kaj bolj prikliče začetek praznikov, kot adventni koledar?! Čeprav smo že zakorakali v december, nikakor ni prepozno, da se lotite izdelave domiselnega koledarja. Samo pomislite kaj to pomeni? Za vse "zamujene" dneve boste lahko odprli okenca naenkrat! 

kozarci za vlaganje

Se tudi tebi doma "nabira" zaloga kozarcev za vlaganje, ki kličejo po ponovni uporabi? Spremeni jih v božično drevo. Okolju in žepu prijazna ideja. Psssst pa še pospravljanje je sila enostavno.

paleta drevo

Palete! Naj še enkrat rečemo, palete! Njihova vsestranskost vedno navduši. Tokrat se predstavljajo, kot kreativno božično drevo, ki je must have" za vse eko navdušence! 

drugacni okraski

Zakaj bi letos drevo okrasili samo s klasičnimi božičnimi okraski. Poiščite male pomočnike in se odpravite v naravo! Storži, vejice, lepo listje lahko z malce barve, bleščic in božične čarovnije postane enkraten drevesni okras. 

rustikalen svecnik

Pri okraševanju pa nikar ne pozabite na praznično mizo. Naraven, rustikalen dodatek bo gotovo prava izbira! 


akcija vgradne omare

Sorodni članki

Eklektičen stil

Vsak izmed nas ima vsaj enega znanca, ki je tako samosvoj, da se zdi da je prav nemogoča kombinacija, a je obenem tako ...

Osvetlitev pohištva

Se tudi vam dogaja, da ob brskanju po omari potrebujete dodatno luč in včasih še manjšo baterijo? Pri Akronu smo ...

Reciklirane vaze

Današnja "naredi sam ideja" je kot nalašč za vse eko navdušence. Reciklirane vaze, ki jih lahko izdelate iz praznih ...

Preproga iz cofkov

Se spominjate cofkov? Verjetno ste jih kot otrok nosili na kapah, rokavicah, kot okrasek na torbi, majicah, pa verjetno ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave