Barvanje preprog

Končno rešitev za vse grde preproge, ki smo jih "pospravili" na podstrešje. Za vas smo povzeli nasvet, kako starim preprogam dati povsem nov videz.

Vsak jo ima. Eno grdo preprogo, ki enostavno ne "paše" nikamor. Običajno jo trajno "pospravimo na podstrešje ali garažo, od koder pa slej kot prej roma v smeti. Sedaj lahko starim ali  dolgočašnim preprogam podarite "lepotno preobrazbo". Porišite, oziroma pobarvajte jih. Današnji diy nasvet je izpod prstov spretne Ursule iz Home Made by Carmona.

Kako se torej lotiti dela? 

Preprogo položite na tla. Poigrajte se v vzorci. Najlažji način izdelave šablon je uporaba t.i. pleskarskega traku, ki ga obilajno uporabljamo pri barvanju stanovanja, oz.zaščito pred barvo. Trak zalepite na preprogo v poljubnem vzorcu. Ustvarite lahko priljubljen "chevron- ribjo kost" vzorec, geometrijske like ali pa trak enostavno zalepite v naključne linije.

Barva

Uporabite barve za tekstil, ki jih nanašajte z gobico ali okroglim čopičem. Pri nanašanju pazite, da ne drgnete preveč po traku in da vam barva ne bo uhajala podenj. Priporočljivo je trak odstraniti takoj, ko nanesete barvo. Kot šablono lahko uporabite tudi modelčke za peko, folijo z izrezanimi oblikami, ipd.,..

Za piko na i

Da bo vaša unikatna preproga dolgo sijala, kot "nova" jo zaščitite z utrjevalcem tekstilnih barv. Postavite jo na vidno mesto in uživajte v radovednosti gostev, ki bodo na vsak način želeli ugotoviti kje ste jo kupili. 

 

 

 


akcija odeja

Sorodni članki

Predelava stola

Vse ljubitelje rustikalnega stila bo razveselila današnja »naredi sam« ideja. Za vas smo pripravili enostavna navodila ...

Kreativni pirhi

Kako pa vi najraje pobarvate velikonočna jajčka? Mi priznamo, da smo veliki ljubitelji naravnih barv, a letos smo ...

Preoblečena škatla

Hladno zimsko vreme je kot nalašč za ustvarjanje. Sedaj se lahko povsem brez slabe vesti lotite dolgo načrtovanih ...

Zanimive stenske police

Prav gotovo bi se vsi strinjali, da prostora za shranjevanje ni nikoli preveč. Odlična rešitev za vse kotičke, kjer vam ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: