Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Barvanje preprog

Vsak jo ima. Eno grdo preprogo, ki enostavno ne "paše" nikamor. Običajno jo trajno "pospravimo na podstrešje ali garažo, od koder pa slej kot prej roma v smeti. Sedaj lahko starim ali  dolgočašnim preprogam podarite "lepotno preobrazbo". Porišite, oziroma pobarvajte jih. Današnji diy nasvet je izpod prstov spretne Ursule iz Home Made by Carmona.

Kako se torej lotiti dela? 

Preprogo položite na tla. Poigrajte se v vzorci. Najlažji način izdelave šablon je uporaba t.i. pleskarskega traku, ki ga obilajno uporabljamo pri barvanju stanovanja, oz.zaščito pred barvo. Trak zalepite na preprogo v poljubnem vzorcu. Ustvarite lahko priljubljen "chevron- ribjo kost" vzorec, geometrijske like ali pa trak enostavno zalepite v naključne linije.

Barva

Uporabite barve za tekstil, ki jih nanašajte z gobico ali okroglim čopičem. Pri nanašanju pazite, da ne drgnete preveč po traku in da vam barva ne bo uhajala podenj. Priporočljivo je trak odstraniti takoj, ko nanesete barvo. Kot šablono lahko uporabite tudi modelčke za peko, folijo z izrezanimi oblikami, ipd.,..

Za piko na i

Da bo vaša unikatna preproga dolgo sijala, kot "nova" jo zaščitite z utrjevalcem tekstilnih barv. Postavite jo na vidno mesto in uživajte v radovednosti gostev, ki bodo na vsak način želeli ugotoviti kje ste jo kupili. 

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!