Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Kreativni pirhi

Ste vedeli, da izraz pirh prihaja od  piros, kar v madžarščini pomeni rdeča barva, v grščini ogenj, češka beseda pyreti pa pomeni pordeti. Pustimo ob strani debato: Kaj je bilo prej, jajce ali kokoš? Jajca so eden izmed najpreprostejših in obenem najbolj vidnih simbolov življenja in rodovitnosti. 

Kot pripoveduje znani slovenski etnolog Janez Bogataj, imamo o jajcu tudi celo vrsto pripovedk, na primer pripovedka o nastanku sveta iz petelinjega jajca in podobno. Verjetno ni kulture, ki ne bi poznala vsaj ene zgodbe, ki vključuje jajca. Da so nepogrešljiva vedo tudi študentje, ki običajno začnejo svoje kulinarično učenje prav z njimi :)

V teh dneh pa je največ govora prav o Velikonočnih pirhih. Za vas smo v galeriji zbrali nekaj idej, kako kreativno obarvati praznična jajčka. Otroci se bodo prav gotovo razveselili svojih najljubših risanih junakov, nasmeh na obraz pa bodo prav gotovo prinesli tudi "večjim otrokom". Naj vam pri delu na pomoč priskočijo mali junaki, ki kar prikipevajo od domišljije. Super Mario, Minioni, pirati, Elsa, Spider Man in verjetno še kdo se bodo krasno podali na slastna jajčka. 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!