Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Rumena barva v jedilnici

Rumena barva je pogosto spregledana, ko se odločamo o barvnih odtenkih za poživitev jedilnega prostora. »Limonina« rumena morda res ni najboljša izbira za jedilni kot, a paleta rumene ponuja še veliko. 

Stene

Ko se odločate za barvno prenovo prostora, je najlažje začeti s stenami. Te prebarvajte v celoti ali pa se odločite za obdelavo zgolj ene stene, ki jo izpostavite. Za jedilnico izberite tople tone rumene, izogibajte pa se hladnim in flurescentnim odtenkom rumene. Dobra in preverjena izbira pa so tudi tapete. Izberite vzorce in teksture, ki se ujemajo z vašim pohištvom.

Barvit strop

Strop je del prostora, a nanj pogosto pozabimo. Popestrite prostor s stropom v rumeni barvi. Ta bo brez velikega vzbujanja pozornosti spremenil vzdušje v jedilnici. Dodajte še preprogo v rumenih tonih in popolna kombinacija je zagotovljena.

Dodatki

V kolikor ne želite pretirano posegati v prostor, a vseeno iščete spremembo, potem so dodatki v rumeni barvi prava rešitev za vas. Dela se lahko lotite z jedilnimi stoli. Preoblecite prevleke na stolu v sijočo rumeno, drznejši se poigrajte še z vzorci in teksturami. V kolikor vam prostor dopušča, obesite dolge zavese z rumenim potiskom ali pa staro luč zamenjate za čisto novo rumeno lepotico.

Kopico idej boste našli tudi v spodnji galeriji. Vir fotografij: Tobi Fairley Interior Design, New Mood Design, Optimise Design, Camellia Interiors, Riach Architects)

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!