Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Urejen vrt

Lindley Karstens je nekoč dejala, da vrtnarjenje pomeni uživati v vonju stvari, ki rastejo v zemlji, se umazati, ne da bi pri tem imel občutek krivde, in si vzeti čas, da vsrkaš malo miru in vedrine. Veselja in ne navsezadnje darov, ki ga prinaša vrt je obilo. Z našimi kreativnimi nasveti odenite vaš vrt v novo preobleko.

Reciklirane gume

Stare avtomobilske zračnice lahko z malce truda postanejo krasen vrtni okras. Gume pobarvajte z barvo v spreju. Ko se barva povsem osuši, zračnice zložite v poljubno postavitev in nasujte zemljo. Vanje lahko posadite začimbnice ali pa drobno cvetje.

Palete

O praktičnosti lesenih palet, smo na naši strani že pisali. Danes vam bomo pokazali, da so palete lahko tudi krasen začimbni zid. Leseno paleto pritrdite ali položite ob zid. Priporočamo vam, da jo prebarvate ali zaščitite s ustreznim premazom za les. Nanjo lahko obesite začimbne lončke ali pa na zadnjo stran palete namestite dolga cvetlična korita in drobno rastlinje nasadite kar v samo paleto.

Pot na vrt

Polepšajte pot na vrt s tlakovci, ki jih izdelate sami. Pod okrogel model položite velik list (npr. rabarbarin), v model vlijte beton in pustite, da se masa posuši. Nato odstranite obroč. Za model lahko uporabite tudi aluminijaste pekače za enkratno uporabo.

Reciklirane steklenice

Prazne steklenice lahko uporabite za izdelavo mini vrta. Steklenice prečno odrežite. Pozorni bodite, da zgladite morebitne ostre robove. V odrezane steklenice nasujte zemljo in posadite drobne okrasne rastline ali sveže začimbnice.

Vrtna ograja

Votli zidaki so krasna alternativa klasičnim lesenim ograjam. Omogočajo relativno enostavno gradnjo. Votel prostor znotraj zidaka pa omogoča, da vanje posadimo poljubno rastlinje. Omenjene ideje za ureditev vrta si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!