Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Preurejene pisalne mize

Prav gotovo ni pisarne brez primerne delovne mize. Pobrskali smo za »naredi sam« idejami, ki vam bodo prav gotovo v pomoč pri urejanju vaše nove pisarne.

Knjižna miza

Se tudi pri vas doma na knjigah nabira prah? Pozabite na klasične knjižne police in iz obrabljenih knjig naredite krasno mizo. V kolikor nimate dovolj knjig za celotno mizo, se lahko poslužite majhnega trika. Iz lažjega lesa izdelajte kubus, okoli katerega prilepite knjige. Knjige prilepite iz vseh strani, na vrh pa položite steklo.

Kotna miza

Dve manjša predalnika in na mero odrezana plošča lahko hitro postanejo nadvse uporabna kotna miza. Ob izdelavi tovrstne miz, morate poskrbeti za njeno zadostno stabilnost. Pomagate si lahko z nosilci, ki se pritrdijo na steno, ali pa na mizo pričvrstite dodatne nogice.

Oblepljena miza

Z lepilom za les lahko delamo veliko več, kot zgolj lepimo les. Uporabite ga za okraševanje vaše stare mize. Oblepite jo s starimi zemljevidi, najljubšimi vzorci okrasnega papirja, blagom in celo papirnatimi prtički. Na mizo ali na predal nanesite tanko plast lepila, namestite papir, previdno zgladite morebitne gubice in nato nanesite še eno tanko plast lepila.

Tabla na mizi

Mize, po kateri se lahko piše, se bodo najbolj razveselili prav otroci. Mizo s tablo izdelate tako, da stari mizi prebarvate zgornjo ploščo. Barvo za table nanesite v najmanj dveh plasteh. Med nanašanjem posameznih plasti poskrbite, da bo vsak nanos popolnoma suh. Na mizo pritrdite še lončke za barvice. Vse ideje smo za vas zbrali v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!