Preurejene pisalne mize

Bi tudi vaša pisalna miza potrebovala »stilsko« preobrazbo? Manjka vašemu pisarniškemu kotičku urejena delovna površina? Za vas smo zbrali nekaj idej za predelavo pisarniških miz.

Prav gotovo ni pisarne brez primerne delovne mize. Pobrskali smo za »naredi sam« idejami, ki vam bodo prav gotovo v pomoč pri urejanju vaše nove pisarne.

Knjižna miza

Se tudi pri vas doma na knjigah nabira prah? Pozabite na klasične knjižne police in iz obrabljenih knjig naredite krasno mizo. V kolikor nimate dovolj knjig za celotno mizo, se lahko poslužite majhnega trika. Iz lažjega lesa izdelajte kubus, okoli katerega prilepite knjige. Knjige prilepite iz vseh strani, na vrh pa položite steklo.

Kotna miza

Dve manjša predalnika in na mero odrezana plošča lahko hitro postanejo nadvse uporabna kotna miza. Ob izdelavi tovrstne miz, morate poskrbeti za njeno zadostno stabilnost. Pomagate si lahko z nosilci, ki se pritrdijo na steno, ali pa na mizo pričvrstite dodatne nogice.

Oblepljena miza

Z lepilom za les lahko delamo veliko več, kot zgolj lepimo les. Uporabite ga za okraševanje vaše stare mize. Oblepite jo s starimi zemljevidi, najljubšimi vzorci okrasnega papirja, blagom in celo papirnatimi prtički. Na mizo ali na predal nanesite tanko plast lepila, namestite papir, previdno zgladite morebitne gubice in nato nanesite še eno tanko plast lepila.

Tabla na mizi

Mize, po kateri se lahko piše, se bodo najbolj razveselili prav otroci. Mizo s tablo izdelate tako, da stari mizi prebarvate zgornjo ploščo. Barvo za table nanesite v najmanj dveh plasteh. Med nanašanjem posameznih plasti poskrbite, da bo vsak nanos popolnoma suh. Na mizo pritrdite še lončke za barvice. Vse ideje smo za vas zbrali v spodnji galeriji.


akcija odeja

Sorodni članki

Kopalne kroglice

Ste že izbrali božična darila? Letos podarite svojim bližnjim nekaj posebnega. Darila, ki ste jih izdelali sami. Eno ...

Barve v otroški sobi (1.del)

Izbira barv za otroško sobo je pravcati izziv. Potrebno je izbrati primeren odtenek, ki bo pogodu vašemu malčku. Da bo ...

"Ombre efekt" v stanovanju

Že dobri dve sezoni kraljuje tako imenovan "ombre efekt". Opaziti ga je bilo skorajda povsod. Poleti so ga nežnejše ...

Urejena mladinska soba

Opremljate ali preurejate mladinsko sobo? Da se boste lažje lotili dela, smo vam pripravili tri nasvete, ki vam bodo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: