Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Reciklirane pločevinke

Držalo za kozarce

Z malce barve in dodatkom starega pribora lahko odpadne pločevinke hitro postanejo simpatično držalo za kozarce. Te lahko izdelate tako, da na pločevinke namesto ročaja pritrdite ukrivljene vilice ali star nož. Nato oboje prebarvate s sprejem poljubne barve.

Okrasni lonci

Zakaj ne bi namesto klasičnih glinenih ali keramičnih loncev na okna postavili pločevinaste okrasne lonce? Oprane pločevinke zgolj opremite z napisom, kaj se skriva v njih, in ljubek okenski okras je končan.

Ptičja hranilnica

Malce robustne vrvi in pločevinka postane simpatična ptičja hiška. Njena izdelava je precej enostavna. Pločevinko odprite, oziroma odrežite zgolj do polovice. Nanjo pričvrstite železno ali leseno palico, zunanjost pa ovijete z vrvjo. Izdelano hišico obesite na drevo, vanjo nasujte semena in opazujte ptičke, ki uživajo v svoji novi pridobitvi.

Stojalo za časopis

Moderno stojalo, ki spominja na dizajnersko oblikovanje, lahko izdelate kar sami. Na leseno ploščo, ki je enake širine kot pločevinke, v poljubnem zaporedju razvrstite različne pločevinke. Krasen efekt boste dosegli, če jih na koncu prebarvate v enak odtenek. Vse ideje si lahko ogledate v spodnji galeriji.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!