Eksplozija pomladi, še preden pride poletje

Pustimo ob strani, da smo že krepko zakorakali v maj. Vreme, ki je bilo do nedavnega še skorajda zimsko, je cvetočo pomlad zamaknilo v mesec ljubezni.

V kolikor je že za vami zloglasno spomladansko čiščenje in ste se dotaknili celo vse »krame« v garaži, si lahko oddahnete. Pred vami so zgolj še prijetna opravila, ki lahko z malce kreativnosti pričarajo pomlad v praktično vseh letnih časih. Govorimo o dodatkih, ki lepoto narave pripeljejo v udobje vašega doma.

Vsekakor je velikanska sprememba v samem prostoru že, če ga  prebelimo. Kar naenkrat notranjost sveže zadiha. Če pa mu dodamo še malce barve, ki popestri pohištvo, skorajda ne moremo zgrešiti. V kolikor naš dom ne omogoča barvanja, ali je to že za vami, ga lahko pomladno okitite z dodatki kot so barvne omare, okrasne blazine, pisana preproga, nova ambientalna lučka, unikatna skulptura, drugačna postavitev slik ali družinskih fotografij.

Predlagamo, da dodatke spreminjate v skladu z letnim časom. Tako na primer spomladi posežete po svežih barvah kot so zelena, rumena, močna oranžna, roza v vseh odtenkih in modra, ki pristaja tudi poletnim dodatkom.

Kot nalašč so za prihajajočo pomlad in poletje dodatki s cvetličnim potiskom, ki se bodo to sezono bohotili povsod. Kot navdih vam predstavljamo delo stilista Indiana Foorda in fotografinje Lise Cohen. V stanovanje sta z uporabo cvetličnih dodatkov, tapiserij, blazin in cvetočega cvetja vnesla pomlad, ki kar kliče po dvojini. Pa vi? Že veste, kako boste polepšali svoj dom?


Sorodni članki

Dom v Švicarskih Alpah

Poznate pregovor, da je trava bolj zelena pri sosedih? Mi smo nekaj navdihujoče stanovanjske opreme za vas poiskali med ...

Eksplozija pomladi, še preden pride poletje

Pustimo ob strani, da smo že krepko zakorakali v maj. Vreme, ki je bilo do nedavnega še skorajda zimsko, je cvetočo ...

Drugačne kopalnice

Se lotevate prenove kopalnice? Ali za obstoječo iščete pravi kopalniški kos, ki ji bo dal piko na i? Danes vam ...

"Vintage" stil opremljanja

"Vintage" stil postaja tudi pri nas vedno bolj priljubljen. S posamičnimi kosi lahko čudovito popestrimo stanovanje in ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: