Eksplozija pomladi, še preden pride poletje

Pustimo ob strani, da smo že krepko zakorakali v maj. Vreme, ki je bilo do nedavnega še skorajda zimsko, je cvetočo pomlad zamaknilo v mesec ljubezni.

V kolikor je že za vami zloglasno spomladansko čiščenje in ste se dotaknili celo vse »krame« v garaži, si lahko oddahnete. Pred vami so zgolj še prijetna opravila, ki lahko z malce kreativnosti pričarajo pomlad v praktično vseh letnih časih. Govorimo o dodatkih, ki lepoto narave pripeljejo v udobje vašega doma.

Vsekakor je velikanska sprememba v samem prostoru že, če ga  prebelimo. Kar naenkrat notranjost sveže zadiha. Če pa mu dodamo še malce barve, ki popestri pohištvo, skorajda ne moremo zgrešiti. V kolikor naš dom ne omogoča barvanja, ali je to že za vami, ga lahko pomladno okitite z dodatki kot so barvne omare, okrasne blazine, pisana preproga, nova ambientalna lučka, unikatna skulptura, drugačna postavitev slik ali družinskih fotografij.

Predlagamo, da dodatke spreminjate v skladu z letnim časom. Tako na primer spomladi posežete po svežih barvah kot so zelena, rumena, močna oranžna, roza v vseh odtenkih in modra, ki pristaja tudi poletnim dodatkom.

Kot nalašč so za prihajajočo pomlad in poletje dodatki s cvetličnim potiskom, ki se bodo to sezono bohotili povsod. Kot navdih vam predstavljamo delo stilista Indiana Foorda in fotografinje Lise Cohen. V stanovanje sta z uporabo cvetličnih dodatkov, tapiserij, blazin in cvetočega cvetja vnesla pomlad, ki kar kliče po dvojini. Pa vi? Že veste, kako boste polepšali svoj dom?


Sorodni članki

Skandinavski stil opremljanja

Na kaj pomislite ob besedah skandinavski stil opremljanja? Izlet v Ikeo? Neskončno belino? Urejenost do potankosti? ...

Klasičen angleški stil

Angleška klasika spominja na udobna stanovanja naših babic. Saj veste...Tista, kjer bi človek kar posedal, klepetal, ...

Izdelava pohištva po meri

Včeraj sem bila na obisku pri prijateljici. Ona je pravi umetnik ustvarjanja in opremljanja. In skoraj vse naredi sama. ...

Grafiti v stanovanju

Na kaj pomislite ob besedici grafit? Porisane stene? Pisane fasade? Sporočila na javnih mestih? Ulično umetnost? ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: