Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Eksplozija pomladi, še preden pride poletje

V kolikor je že za vami zloglasno spomladansko čiščenje in ste se dotaknili celo vse »krame« v garaži, si lahko oddahnete. Pred vami so zgolj še prijetna opravila, ki lahko z malce kreativnosti pričarajo pomlad v praktično vseh letnih časih. Govorimo o dodatkih, ki lepoto narave pripeljejo v udobje vašega doma.

Vsekakor je velikanska sprememba v samem prostoru že, če ga  prebelimo. Kar naenkrat notranjost sveže zadiha. Če pa mu dodamo še malce barve, ki popestri pohištvo, skorajda ne moremo zgrešiti. V kolikor naš dom ne omogoča barvanja, ali je to že za vami, ga lahko pomladno okitite z dodatki kot so barvne omare, okrasne blazine, pisana preproga, nova ambientalna lučka, unikatna skulptura, drugačna postavitev slik ali družinskih fotografij.

Predlagamo, da dodatke spreminjate v skladu z letnim časom. Tako na primer spomladi posežete po svežih barvah kot so zelena, rumena, močna oranžna, roza v vseh odtenkih in modra, ki pristaja tudi poletnim dodatkom.

Kot nalašč so za prihajajočo pomlad in poletje dodatki s cvetličnim potiskom, ki se bodo to sezono bohotili povsod. Kot navdih vam predstavljamo delo stilista Indiana Foorda in fotografinje Lise Cohen. V stanovanje sta z uporabo cvetličnih dodatkov, tapiserij, blazin in cvetočega cvetja vnesla pomlad, ki kar kliče po dvojini. Pa vi? Že veste, kako boste polepšali svoj dom?

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!