Ureditev garderobne sobe

Garderobna soba. Sanje vsake ženske in urejenega moškega. Garderobne sobe že dolgo niso več nedosegljiv statusni simbol, temveč priročen prostor za pregledno hrambo oblačil. Narejene po meri lahko izpolnijo še tako veliko želje.

Garderobne sobe so običajno prostori, ločeni s predelno steno. Umeščene so lahko v samo spalnico, ali pa so povsem samostojni prostori. Njihov namen je velika preglednost in priročnost. Tako se za drsnimi vrati odpira nov svet, ki pa naj bo (kot vsi ostali prostori,) maksimalno dovršen. Četudi je prostora dovolj, je potrebno ustvariti dovolj možnosti, da imamo pri roki vedno tisto, kar najbolj potrebujemo.

Izdelava garderobne sobe po meri, vam omogoča popolno prilagoditev. Tako ste sami mojster svojih želja. V omaro lahko vključite zadostno število polic, izvlečnih predalov, odlagalnih površin, prostora za obešanje ipd. Ob vsem tem pa ne ne gre pozabiti na manjše predale za shranjevanje nakita in drobnih dodatkov. Pri načrtovanju se je smiselno obrniti na strokovnjaka, ki vam bo s tehničnim znanjem prihranil marsikater siv las. Nekaj primerov naših garderobnih sob si lahko ogledate v spodnji galeriji. Ureditev garderobne sobe


Sorodni članki

Osvetlitev omar

Tudi vi hrepenite po osvetljeni omari, ob kateri ni potrebno vedno vključiti vseh ...

12 idej za otroško sobo

Otroške sobe so majhna skrivališča, ki na enem mestu nudijo prostor za igro, delo in drobna, vsakdanja ...

Dvižna postelja v omari ALADIN v novi dimenziji 140 x 200

Prav gotovo smo se že vsi kdaj soočili s pomanjkanjem prostora, ko (kljub dobri organiziranosti,) ni dovolj prostora za ...

Ureditev dnevne sobe po Feng Shui-ju

Feng Shui je starodavna kitajska veščina urejanja zunanjega in notranjega prostora, ki osvaja svet. Za vas smo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: