Opremljanje predsobe

Predsoba. Prostor, ki nas najprej pozdravi. Načeloma v njem preživimo malo časa. Namenjen je predvsem pozdravljanju in poslavljanju, a kljub temu ne gre zanemariti njegove vloge. Za vas smo zbrali nekaj zamisli za ureditev predsobe.

Običajno so predsobe razmeroma majhni prostori in prav zato je njihova ureditev tako pomembna. Nikakor ne gre brez velike omare za čevlje, obešalnikov za vrhnja oblačila, ključev na vedno vidnem mestu, priročnih predalov za copate, poličk za odlaganje torbic in manjše klopi za vdih pred odhodom in izdih po prihodu.

Pri Akronu se z veliko skrbnostjo posvetimo tudi majhnim prostorom. V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj primerov ureditve predprostorov. Vsi elementi so izdelani po meri in tako povsem prilagodljivi vašemu ambientu in željam. Verjamemo, da postane predsoba s primernim načrtovanjem del stanovanja, skozi katerega ne le hodimo, ampak v njem tudi živimo.

 
Sorodni članki

Ureditev majhnega stanovanja

Ste tudi vi pred izzivom, kako opremiti majhno stanovanje? Zmanjkuje idej in rešitev? Potem je spodnji članek kot ...

Viseče lončnice

Narava se je že dodobra prebudila. Zdaj je čas, da bujno zelenje povabite tudi v svoj ...

Drugačne pisalne mize

Kaka je pa vaša? Pisalna miza, namreč. Čista klasika ali njena moderna različica? Za vas smo zbrali nekaj različic ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave