Opremljanje predsobe

Predsoba. Prostor, ki nas najprej pozdravi. Načeloma v njem preživimo malo časa. Namenjen je predvsem pozdravljanju in poslavljanju, a kljub temu ne gre zanemariti njegove vloge. Za vas smo zbrali nekaj zamisli za ureditev predsobe.

Običajno so predsobe razmeroma majhni prostori in prav zato je njihova ureditev tako pomembna. Nikakor ne gre brez velike omare za čevlje, obešalnikov za vrhnja oblačila, ključev na vedno vidnem mestu, priročnih predalov za copate, poličk za odlaganje torbic in manjše klopi za vdih pred odhodom in izdih po prihodu.

Pri Akronu se z veliko skrbnostjo posvetimo tudi majhnim prostorom. V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj primerov ureditve predprostorov. Vsi elementi so izdelani po meri in tako povsem prilagodljivi vašemu ambientu in željam. Verjamemo, da postane predsoba s primernim načrtovanjem del stanovanja, skozi katerega ne le hodimo, ampak v njem tudi živimo.

 
Sorodni članki

Preproste police

Poznate Einsteinov rek “Vse mora biti tako preprosto, kot se le da, vendar ne bolj preprosto”? Danes vam predstavljamo ...

9 idej za uporabo plutovinastih zamaškov

Se je tudi vam doma nabrala velika bera plutovinastih zamaškov? Za vas smo poiskali kar devet simpatičnih idej za ...

Nenavadne božične jelke

Po mestih so že zasvetile decembrske lučke. Sedaj je pravi čas, da praznično vzdušje povabite tudi v svoj dom. Za vas ...

Adventi venček

Pa vi? Ste letos že izdelali venček, ki bo kraljeval sredi mize in razveseljeval tja do božiča? Za vas smo poiskali ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: