Praktični predalniki

Komode ali predalniki, so nekoč veljali za masivne, malce staromodne kose pohištva. Njihove sodobne izpeljave jim upravičeno vračajo veljavo. Predalniki se vračajo v velikem slogu in v prostor vnašajo svežino in dragocen prostor za shranjevanje.

Samostojni predalnik se od »velike sestre« omare razlikuje po velikosti. Komode so tako veliko nižje. Zasnovane so kot samostojen pohištveni element ali kot dodatek k že vgrajenemu pohištvu.

Tako kot v omare, je tudi v predalnike možno vgraditi vodila z mehkim zapiranjem oziroma sistem odpiranja na potisk, kjer predal ne potrebuje dodatnih ročajev, ali pa je lice predala znižano za toliko, da s prsti sežete v predal.

Postavite jih lahko praktično v vsak prostor. Za dodaten shrambni prostor vam bodo hvaležne predsobe in dnevni prostori. V pisarnah z njimi pridobimo dodatne odlagalne površine. Komode so tudi čudovita poživitev spalnic in dnevnih prostorov.

Pri Akronu verjamemo, da so lahko komode s pravilno izbiro materialov  precej več, kot zgolj pohištveni element - v prostoru lahko služijo tudi kot estetski "modni dodatek". V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj naših modelov samostojnih predalnikov. 

Iveral v kombinaciji s steklomKomoda v spalniciKomoda z ogledalom v splanicipredalnik s pisalno mizopredalnik s stekleniki ličnicami

 


Sorodni članki

Barve v otroški sobi (1.del)

Izbira barv za otroško sobo je pravcati izziv. Potrebno je izbrati primeren odtenek, ki bo pogodu vašemu malčku. Da bo ...

Priprava otroške sobe na šolo

Začetek šole bo tukaj, kot bi trenil. K pripravam na začetek pouka pa sodi tudi ureditev otroške sobe. Da bo vaš ...

Viseče lončnice

Narava se je že dodobra prebudila. Zdaj je čas, da bujno zelenje povabite tudi v svoj ...

3 poletne »naredi sam« ideje

Vročina in poletna zatohlost nas silita v hladnejše kotičke in v široke krošnje dreves. Da boste v teh vročih dneh ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave