Praktični predalniki

Komode ali predalniki, so nekoč veljali za masivne, malce staromodne kose pohištva. Njihove sodobne izpeljave jim upravičeno vračajo veljavo. Predalniki se vračajo v velikem slogu in v prostor vnašajo svežino in dragocen prostor za shranjevanje.

Samostojni predalnik se od »velike sestre« omare razlikuje po velikosti. Komode so tako veliko nižje. Zasnovane so kot samostojen pohištveni element ali kot dodatek k že vgrajenemu pohištvu.

Tako kot v omare, je tudi v predalnike možno vgraditi vodila z mehkim zapiranjem oziroma sistem odpiranja na potisk, kjer predal ne potrebuje dodatnih ročajev, ali pa je lice predala znižano za toliko, da s prsti sežete v predal.

Postavite jih lahko praktično v vsak prostor. Za dodaten shrambni prostor vam bodo hvaležne predsobe in dnevni prostori. V pisarnah z njimi pridobimo dodatne odlagalne površine. Komode so tudi čudovita poživitev spalnic in dnevnih prostorov.

Pri Akronu verjamemo, da so lahko komode s pravilno izbiro materialov  precej več, kot zgolj pohištveni element - v prostoru lahko služijo tudi kot estetski "modni dodatek". V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj naših modelov samostojnih predalnikov. 

Iveral v kombinaciji s steklomKomoda v spalniciKomoda z ogledalom v splanicipredalnik s pisalno mizopredalnik s stekleniki ličnicami

 


Sorodni članki

Kdaj izbrati vgradno omaro?

Vgradna omara naj bo prva izbira v vseh prostorih, kjer želite maksimalno izkoristiti prostor. Funkcionalnost vgradnih ...

Drugačne kopalnice

Se lotevate prenove kopalnice? Ali za obstoječo iščete pravi kopalniški kos, ki ji bo dal piko na i? Danes vam ...

Nemški loft

Današnja opremljevalska inspiracija prihaja iz Nemčije. »Pokukali« smo v prekrasen loft, ki enostavno jemlje ...

Stanovanje v stilu 60-tih let

Žive barve in razgibane postavitve. Stil 60-tih let se vrača v velikem slogu, in mi ga z veseljem ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: