Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Ureditev domače knjižnice

 

 

Tiskane knjige ne sodijo v zaprašene kote in pozabljene predale. Naj vaše knjige znova "spregovorijo" na knjižnih policah, ki bodo popestrile vaš dom. Preden pa se lotite ureditve vaše male knjižnice, je tu nekaj praktičnih nasvetov, ki vam bodo olajšali delo in predvsem izbiro pravega tipa domače knjižnice.

Koliko knjig?

Pred nakupom oziroma izdelavo knjižne police, je potrebno približno oceniti koliko knjig bo pravzaprav na njej. V primeru, da gre za manjšo količino knjig, vam odsvetujemo prevelike knjižne police ali sestave. Te bi namesto knjig nato hitro postale polne nepotrebnih malenkosti. Naš nasvet je, da v sobi, kjer imate dovolj prostora, na en kup zložite vse knjige. Te nato razvrstite v vrste in grobo premerite. 

Police ali omara

Izbira primernega pohištva za vaše knjige je predvsem odvisna od vašega prostora. V manjših in temnejših stanovanjih vam odsvetujemo zaprte ali previsoke omare. Primernejše so odprte police in razgibane, manjše postavitve, ki ne zaprejo prostora. Večji ambienti dopuščajo več manevrskega prostora. Knjige lahko spravite v pol odprte ali zaprte omare, ali pa v knjižnico spremenite celotno steno.

Postavitev

Običajno so knjižne police del dnevnega prostora. Te je najlažje umestiti na steno brez televizorja. Oziroma v kotiček, ki omogoča dober dostop do knjig. Knjižne police pa niso nujno samostojni elementi. Z njimi lahko krasno "zapolnite" neuporabljene kotičke pod stopnicami, med dvojnimi vrati ali pa iz stare shrambe naredite mini knjižnico. Nekaj primerov domače knjižnice si lahko ogledate tudi v spodnji galeriji.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!