Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Kreativni delovni kotiček

Domači delovni kotički ali pisarne postajajo vedno bolj uveljavljena praksa. Če tudi vi še vedno delate na kuhinjski mizi, je skrajni čas, da se lotite ureditve lastnega delovnega prostora. Za navdih smo vam pripravili nekaj nasvetov in kopico kreativnih rešitev, ki si jih lahko ogledate v spodnji galeriji.

Postavitev mize

Pri postavitvi pisalne mize moramo biti pozorni na to, da sončna svetloba pada na pisalno ali risalno površino s prave strani. Najboljši položaj za mizo je, če sedimo tako, da je okno bočno od mize, najbolje na levi strani, za našim hrbtom pa stena. Svetloba naj pada na pisalno površino z leve strani. 

Popoln stol

Izbira pravega stola že sama po sebi ni lahka naloga. Dimenzije človeškega telesa postavljajo določene zahteve glede dimenzij stola, predvsem višino sedišča, njegovo globino in širino, višino naslona za hrbet ter položaj in višino naslona za roke. Svetujemo stole, ki so ergonomsko oblikovani in narejeni iz kakovostnega materiala. Najbolje je, če je prevleka iz naravnih materialov. Delovni stol naj bo udoben, z visokim hrbtiščem, in naj nudi oporo hrbtenici v vseh položajih. Pomembno je, da ima naslonjalo za počivanje rok. Priporočamo, da  izberete vrtljiv stol  na koleščkih, ki je prilagodljiv po višini in globini.

Primerna svetloba

Svetloba in s tem ustrezna razsvetljava bivalnih prostorov je zelo pomemben del našega življenja. Dobra razsvetljava oziroma  t.i. »dobra svetloba« pa ni nujno tudi močna svetloba. Razsvetljava delovnih prostorov mora biti predvsem učinkovita, tehnična in varčna. Tako plafonjera sredi  sobe zagotovo ne zadošča. Za  delovne kotičke obvezno predvidimo dodatno razsvetljavo. Delovne površine osvetlimo iz prave smeri, da ni motečih odsevov. Osvetljena mora biti celotna delovna površina. 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!