Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon Tianas že 16. leto uspešno zastopa Akronovo blagovno znamko. Znamko, ki ji v 29 letih zaupajo številna gospodinjstva in jo odlikuje kvaliteta in zanesljivost.

Salon Tianas se nahaja ob glavni vpadnici za center, v trgovsko poslovnem centru Hedera v Bršljinu (ob parkirišču Spar). Akronove oznake so vidne iz glavne ceste.

pohištveni salon novo mesto

Pogled skozi izložbeno okno razkrije, da je v salonu razstavljeno moderno pohištvo, ki sodi v vsak dom. Seveda prilagojeno vašim potrebam in vsakdanjemu življenjskemu tempu, ne glede na to, ali boste izbrali pohištvo za spalnico, dnevno sobo, predsobo, pisarno ali druge prostore.

vhod v salon pohištva

Moderen pridih prenovljenega salona

V salonu vam želimo predstaviti najnovejše trende, zato smo ga v lanskem letu prenovili. Predstavljamo vam najpomembnejše pohištvene elemente, ki učinkovito rešujejo vse prostorske potrebe.

Postelja si v spalnici zasluži osrednje mesto. Tako je tudi v salonu v Novem mestu. Izbrali smo posteljo z oblazinjenim vzglavjem in predali, ki maksimalno izkoristijo prostor pod posteljo. Omogočajo funkcionalno shranjevanje, hkrati pa preprečujejo zastajanje nadležnega prahu. Ob postelji kraljuje vgradna omara z drsnimi vrati, ki se estetsko podajo k postelji in obogatijo izgled prostora. Vaš izbor polnil v drsnih vratih vgradne omare bomo seveda prilagodili vašemu okusu. Vzorčke barv in materialov si lahko ogledate v salonu, prinesemo pa jih tudi na dom ob svetovanju in izmeri.

Kaj smo izbrali v notranjosti vgradne omare, vam bomo razkrili ob obisku salona. Prav tako vam predlagali, kakšna nočna omarica se najbolje poda k vaši postelji in katero komodo izbrati, da zadosti vašim funkcionalnim in estetskim potrebam.

postelja in omara

Ste vedeli, da otroci obožujejo stopničke ob pogradu? Ko pridejo v salon, se takoj začnejo povzpenjati po njih in pregledovati vsebino predalov, ki se skrivajo v stopnicah. Pod pogradom je dovolj prostora za omaro in pisalno mizo, lahko pa bi namesto tega izbrali dodatno ležišče s policami. Seveda so vsi Akronovi pogradi izdelani v skladu z varnostnimi predpisi in takšni zagotavljajo brezskrbno uporabo. Barvni izbor je lahko poljuben, mi smo se odločili za kraljevsko modro in večno belo, v družbi svetlega hrasta. Popestritev nudi stolček Jurček v jabolčno zeleni barvi.

Pogled na pisarno, kjer vam bomo z veseljem svetovali. Predlagali za vas najprimernejšo postavitev pohištva, vam le-to izrisali, se dogovorili za ogled, določili natančen datum dostave in montaže pohištva ter se pogovorili o ugodnih plačilnih pogojih.

pisalna miza v salonu

Vabimo vas, da nas obiščete v prenovljenem salonu v Novem mestu in si zagotovite pohištvo po vaši meri. Pri vas je lahko še to pomlad!


Sorodni članki

Kozarčki otroške hrane malo drugače

Se tudi vam v predalih skriva kopica steklenih kozarcev za otroško hrano? Nikar jih ne mečite proč. Raje jih predelajte ...

Decembrska ustvarjalnica

Adventni venec, praznične voščilnice, okrasitev doma, zavijanje daril. To je le nekaj čudovitih ustvarjalnih trenutkov, ...

Izdelava okrasnega znaka

Drobni okraski dajejo domu dušo. Posebej izrazni so tisti, ki jih izdelamo sami. Danes vam predstavljamo idejo, kako z ...

Urejen vrt

Toplo vreme je kot nalašč za delo na vrtu. Za vse navdušene vrtičkarje smo zbrali pet krasnih idej, ki bodo polepšale ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: