Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

Pri Akronu cenimo vaš čas, zato se vam želimo približati s prodajnimi mesti po vsej Sloveniji. V Novem mestu salon Tianas že 16. leto uspešno zastopa Akronovo blagovno znamko. Znamko, ki ji v 29 letih zaupajo številna gospodinjstva in jo odlikuje kvaliteta in zanesljivost.

Salon Tianas se nahaja ob glavni vpadnici za center, v trgovsko poslovnem centru Hedera v Bršljinu (ob parkirišču Spar). Akronove oznake so vidne iz glavne ceste.

pohištveni salon novo mesto

Pogled skozi izložbeno okno razkrije, da je v salonu razstavljeno moderno pohištvo, ki sodi v vsak dom. Seveda prilagojeno vašim potrebam in vsakdanjemu življenjskemu tempu, ne glede na to, ali boste izbrali pohištvo za spalnico, dnevno sobo, predsobo, pisarno ali druge prostore.

vhod v salon pohištva

Moderen pridih prenovljenega salona

V salonu vam želimo predstaviti najnovejše trende, zato smo ga v lanskem letu prenovili. Predstavljamo vam najpomembnejše pohištvene elemente, ki učinkovito rešujejo vse prostorske potrebe.

Postelja si v spalnici zasluži osrednje mesto. Tako je tudi v salonu v Novem mestu. Izbrali smo posteljo z oblazinjenim vzglavjem in predali, ki maksimalno izkoristijo prostor pod posteljo. Omogočajo funkcionalno shranjevanje, hkrati pa preprečujejo zastajanje nadležnega prahu. Ob postelji kraljuje vgradna omara z drsnimi vrati, ki se estetsko podajo k postelji in obogatijo izgled prostora. Vaš izbor polnil v drsnih vratih vgradne omare bomo seveda prilagodili vašemu okusu. Vzorčke barv in materialov si lahko ogledate v salonu, prinesemo pa jih tudi na dom ob svetovanju in izmeri.

Kaj smo izbrali v notranjosti vgradne omare, vam bomo razkrili ob obisku salona. Prav tako vam predlagali, kakšna nočna omarica se najbolje poda k vaši postelji in katero komodo izbrati, da zadosti vašim funkcionalnim in estetskim potrebam.

postelja in omara

Ste vedeli, da otroci obožujejo stopničke ob pogradu? Ko pridejo v salon, se takoj začnejo povzpenjati po njih in pregledovati vsebino predalov, ki se skrivajo v stopnicah. Pod pogradom je dovolj prostora za omaro in pisalno mizo, lahko pa bi namesto tega izbrali dodatno ležišče s policami. Seveda so vsi Akronovi pogradi izdelani v skladu z varnostnimi predpisi in takšni zagotavljajo brezskrbno uporabo. Barvni izbor je lahko poljuben, mi smo se odločili za kraljevsko modro in večno belo, v družbi svetlega hrasta. Popestritev nudi stolček Jurček v jabolčno zeleni barvi.

Pogled na pisarno, kjer vam bomo z veseljem svetovali. Predlagali za vas najprimernejšo postavitev pohištva, vam le-to izrisali, se dogovorili za ogled, določili natančen datum dostave in montaže pohištva ter se pogovorili o ugodnih plačilnih pogojih.

pisalna miza v salonu

Vabimo vas, da nas obiščete v prenovljenem salonu v Novem mestu in si zagotovite pohištvo po vaši meri. Pri vas je lahko še to pomlad!


Sorodni članki

Globus

Na kaj pomislite ob besedi globus? Na ure zemljepisa? Prijetne spomine s popotovanj? Danes vam bomo pokazali, kako ...

Zelena kopalnica

A tudi vi komaj čakate na pomlad? Naravo, ki se prebuja in s tem bujno zelenje? Zakaj ne bi letos prehiteli vremena in ...

Avtomobilčki na steni

Je tudi vaš malček povsem navdušen nad majhnimi avtomobili? So tudi pri vas ti že dobili svoj prostor v vsakem kotičku ...

Minimalistični stoli

KaNa čem pa vi sedite? Na lesenem, plastičnem ali mehko oblazinjenem stolu? Danes vam predstavljamo drzno ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: