Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Že poznate Akronov salon v Novem mestu?

ureditev spalnice

Predstavljamo vam primer dobrega izkoristka prostora in elegantne izbire materialov in barv.

Vgradna omara z drsnimi vrati nudi skrit kotiček za celotno garderobo in še kaj. Notranjost vsebuje vse elemente, ki so ključni za dobro shranjevanje, od polic in obešalnih palic do predalov in posebnih dodatkov, kot so obešalnik za hlače, lahko pa bi izbirali tudi med ostalimi dodatki. Vsebina omare se skriva za  drsnimi vrati, ki so s tremi barvnimi pasovi prava paša za oči.

Estetsko in funkcionalno jo dopolnjuje komoda s predali, saj omogoča dodatno učinkovito shranjevanje in nudi prostor starinskemu radiu. Narejena je seveda po meri in takšna zapolni prostor po želji. Širina in višina predalov sta prilagojeni prostoru in namenu uporabe. Vedno več uporabnikov se odloča tudi za delitev notranjosti predala, saj si s tem zagotovijo še večjo preglednost in urejenost.

uredite spalnico

Barve kot so sončna rumena ter zemeljsko rjava in peščena delujejo prijetno toplo in udobno. Ravno v spalnici najprej pomislimo na udobje in sprostitev ter seveda krepčilen spanec. Takšnega omogoča prijetna postelja. V Akronu vsako izdelamo po meri. Izbirate lahko med številnimi modeli, se odločite za leseno ali oblazinjeno vzglavje, določite dimenzije, barvni izbor pa uskladite z ostalim pohištvom. Prostor pod posteljo boste najbolje izkoristili s predali in se hkrati izognili prahu.

Po nasvete v Akron

Samo skrbno načrtovana spalnica vam bo nudila vsakdanje zadovoljstvo, zato temu namenite dovolj časa. V spalnici naj bo poskrbljeno za vse, od maksimalne izkoriščenosti prostora do udobja in estetike. Pred nakupom dobro razmislite, kakšne so vaše potrebe, nato pa obiščite strokovnjaka, ki vam bo olajšal izbiro. Bivanje in spanje v optimalno opremljeni in urejeni spalnici vas pripravi na optimističen dan.

Zaspite tudi vi v objemu topline, ki vam ga nudi pohištvo Akron!

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!