Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Ureditev dnevne sobe po Feng Shui-ju

Manj je več

Feng Shui uči, da mora biti vsak prostor urejen tako, da je docela skladen in omogoča nemoten pretok energije. Če povzamemo na kratko: vse kopičenje »nepotrebnih« stvari, ki jih niste uporabili že leta, je povsem odveč. V dnevni sobi bodite dosledni pri dodatkih. Omejite se pri vzorcih in barvah. Pazljivi bodite tudi pri slikah, ki jih obešate - motivi z motečo vsebino kalijo pretoke energije.

Ne pozabite na vhodna vrata

Verjetno ne rabimo posebej poudarjati, da so prav vrata tista, ki pozdravijo obiskovalca. Feng Shui uči, da morajo biti vrata v barvi smeri, v katero le ta gledajo. Zelena vhodna vrata so prava izbira za domove, ki so usmerjeni proti vzhodu, modra za jugovzhodna. Rdeča naj bodo vrata obrnjena na jug. Severna pa črna in temno vijoličasta.

Televizor in sedežna garnitura

Tudi Feng Shui sedežno garnituro umešča v središče prostora. Ta mora biti obrnjena proti vhodu. Umestitev televizorja ni toliko pogojena  z mestom postavitve kot je z njegovo »neuporabo«. Idealna dnevna soba bi tako imela ločen prostor za TV. Kompromisna rešitev je postavitev televizorja v omaro s drsnimi vrati, ki jih lahko po potrebi zaprete.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!