Pogradi

Pogradi so izredno praktična rešitev za vse majhne prostore. Za vas smo zbrali nekaj sodobnih dizajnov pogradov, ki bodo prav gotovo ujeli vaš pogled.

 Pogradi imajo preprosto tisto "nekaj" ob čemer otrokom zaigra srce. Nadstropne postelje so tako veliko več kot navadno ležišče. So prostor za skakanje, odlično skrivačišče in mesto za sto in en kreativni podvig.

Pogradi že dolgo niso več "umiformirane" postelje, zgolj postavljene ene nad drugo. Modeli pogradov, ki vam jih predstavljamo v spodnji galeriji (Manakato, David Howell Design, Lisa Rubenstein, Space Architects + Planners in drugi) dokazujejo, da se pogradi odlična podajo v  vsako otroško sobo.

Če na kratko strnemo prednosti dvonadstropne postelje:

  • velik prostorski prihranek;
  • možnost dodatnega ležišča;
  • izkoristek prostora v mansardnih stanovanjih.

Pri izbiri pograda upoštevajte otrokovo starost in potrebe. Seveda pa ne pozabite na želje. Vsem morskim navdušencem bo prav gotovo všeč moder pograd s kakšnim morskim motivom. Deklice pa se bodo kot prave princeske počutile na roza pogradih. Prava rešitev za vse majhne in neobičajne prostore pa je pograd po meri, ki reši še tako nemogočo prostorsko situacijo. Sorodni članki

Izbira barv v stanovanju

Uganete kje dobim največ idej za barvne kombinacije? Pri obešanju pisanega perila. Morda tudi zato pri tem opravilu ...

Nemški loft

Današnja opremljevalska inspiracija prihaja iz Nemčije. »Pokukali« smo v prekrasen loft, ki enostavno jemlje ...

Stanovanje zanjo in zanj

Poznate pregovor: "Ženske so z Venere, moški pa z Marsa?" Kako smo si res različni, se pokaže pri skupnih projektih. ...

Ureditev domače knjižnice

V branju knjig je nekaj čarobnega. Pravi "knjižni molji" bi se strinjali z nami, da je tiskana knjiga vendarle nekaj ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: