Jesenski trendi

Čeprav se zdi, da se poletje še ni zaključilo, oblikovalci s svojimi vročimi trendi počasi, a zanesljivo, kličejo jesen. Tople barve in sveže kombinacije so le delček tega, kar nas čaka, ko odpade prvo listje.

Zelenomodra in zlata

Zelenomodra, pravzaprav vsi odtenki modre v kombinaciji z zlato, bodo pravi hit prihajajoče jeseni. Vaše stanovanje si lahko privošči prav vse. Od modrih zaves do drzne nove sedežne garniture v modrih odtenkih. Modrini bodo družbo delali zlata in metalni odtenki. Pssssst ...  Modrozeleni se krasno poda rumena, ki prav tako obožuje zlato barvo.

V barvi zrele breskve

To jesen se bomo spogledovali tudi s sivimi odtenki, ki so naravnost zaljubljeni v toplo oranžno. Natančneje v odtenke breskve. Oranžna s ščepcem rozaste, bo krasna kot dodatek na posteljnini. Vanjo odenite novposteljni okvir.  Veliko stojalo za plašče v predsobi. Ali pa v barvi breskve izberite blazine za na sivo sedežno.  Med  »obvezne« oranžne tone letošnje jeseni sodita tudi koralna in barva kakija.

Barva jagodičevja

Borovnice, maline, robide, ribez ... Ne želimo zgolj naštevati slastnega jagodičevja. Gre za barvne odtenke, ki bodo to jesen praktično povsod. Posebej zapeljivi so v obliki dodatkov. Tako lahko na primer popestrite veliko belo steno z abstraktno sliko v barvi maline. Ali pa v dnevni sobi obesite živahnejše zavese. Že vaza ali posteljno pregrinjalo v topli barvi bosta naredila veliko. Nekaj idej lahko najdete tudi v spodnji galeriji. Sorodni članki

Osvetlitev pohištva

Se tudi vam dogaja, da ob brskanju po omari potrebujete dodatno luč in včasih še manjšo baterijo? Pri Akronu smo ...

Zelena kopalnica

A tudi vi komaj čakate na pomlad? Naravo, ki se prebuja in s tem bujno zelenje? Zakaj ne bi letos prehiteli vremena in ...

Kreativni delovni kotiček

Za dobro delovno učinkovitost je nujen urejen delovni prostor. Danes vam predstavljamo nekaj zanimivih ureditev ...

Feng shui v pisarni

Kako doma opremiti pisarno, da bo ta primerno delovno okolje in obenem prijetna za oko? Naj vam naši nasveti, začinjeni ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: