Velikonočna idejnica

Velika noč (in z njo povezane radosti) je tik pred vrati. Naša ustvarjalna ekipa je za vas zbrala nekaj zanimivih idej, ki bodo praznike kreativno obarvali.

Ob besedi velika noč nas velika večina pomisli na pisano obarvane pirhe, kuhano šunko in potico. Za vas smo pripravili kopico »naredi sam« idej, ki bodo praznično obarvale tudi vaš dom.

Okrasite vrata

Vhodna vrata so prvi pozdrav obiskovalcem. Poskrbite, da jih bo že na vratih pozdravil velikonočni motiv. Namesto klasičnega pomladnega venčka izdelajte velikonočnega. Rože naj nadomestijo pisani pirhi in motivi zajcev. Ali pa združite cvetje in trakove z velikonočnimi podobami. Ne omejujte se pri oblikah. Tudi kvadraten okvir z obešenimi jajčki je čudovita dekoracija.

Pripravite mizo

Velikonočni zajtrk, ki bo vsem ostal v spominu, je zajtrk, ki bo postrežen na popolno pogrnjeni mizi. Letos ne pozabite na dekoracijo in majhne okraske. Izberite poljubno barvo, ki naj bo osrednja tema. Na mizo postavite okrasne predmete z velikonočnimi motivi. Krasen dodatek so kozarci za vlaganje. Napolnite jih s čokoladnimi jajčki. Na pokrov kozarca prilepite plastičnega zajčka in oboje pobarvajte v primerno barvo. Ali pa v izpihana jajčka položite drobno zelenje in cvetje.

Pisani pirhi

Zakaj ne bi letos jajčk obarvali malce drugače? Poskusite z ombre tehniko. Ducat jajc obarvajte tako, da 2 jajci obarvate na primer temno modro, vsak naslednji par pa malce svetleje. Učinek bo najbolj viden, če jajčka nato zložite od temnih k svetlim. Ali pa iz jajčk naredite mini ananase. Pobarvajte jih rumeno in jim na vrh položite zelenje, izdelano iz papirja. Drobne detajle dorišite s flomastrom.

Okraski

Seveda pa ni pravega vzdušja brez primerne dekoracije. Odenite dom v velikonočne motive. Iz tršega papirja izrežite podobe zajčkov in jih nanizajte na okrasno vrvico. Tako izdelan venček lahko obesite nad vrata ali popestrite belo steno. Simpatična ideja so tudi korenčki iz krep papirja. Napolnjeni s sladkarijami pa so krasno velikonočno darilo. akcija odeja

Sorodni članki

»Naredi sam« Umetniška slika

Manjka v vašem stanovanju umetniški dodatek? Kakšna slika? Unikat? V današnji rubriki nasvetov vam predstavljamo ...

Obnova najemniškega stanovanja

Najemniška stanovanja postajajo vedno bolj uveljavljena oblika bivanja. Za vas smo poiskali nekaj idej, kako ...

Osvetlitev pohištva

Se tudi vam dogaja, da ob brskanju po omari potrebujete dodatno luč in včasih še manjšo baterijo? Pri Akronu smo ...

Predelava stola

Vse ljubitelje rustikalnega stila bo razveselila današnja »naredi sam« ideja. Za vas smo pripravili enostavna navodila ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: