Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Velikonočna idejnica

Ob besedi velika noč nas velika večina pomisli na pisano obarvane pirhe, kuhano šunko in potico. Za vas smo pripravili kopico »naredi sam« idej, ki bodo praznično obarvale tudi vaš dom.

Okrasite vrata

Vhodna vrata so prvi pozdrav obiskovalcem. Poskrbite, da jih bo že na vratih pozdravil velikonočni motiv. Namesto klasičnega pomladnega venčka izdelajte velikonočnega. Rože naj nadomestijo pisani pirhi in motivi zajcev. Ali pa združite cvetje in trakove z velikonočnimi podobami. Ne omejujte se pri oblikah. Tudi kvadraten okvir z obešenimi jajčki je čudovita dekoracija.

Pripravite mizo

Velikonočni zajtrk, ki bo vsem ostal v spominu, je zajtrk, ki bo postrežen na popolno pogrnjeni mizi. Letos ne pozabite na dekoracijo in majhne okraske. Izberite poljubno barvo, ki naj bo osrednja tema. Na mizo postavite okrasne predmete z velikonočnimi motivi. Krasen dodatek so kozarci za vlaganje. Napolnite jih s čokoladnimi jajčki. Na pokrov kozarca prilepite plastičnega zajčka in oboje pobarvajte v primerno barvo. Ali pa v izpihana jajčka položite drobno zelenje in cvetje.

Pisani pirhi

Zakaj ne bi letos jajčk obarvali malce drugače? Poskusite z ombre tehniko. Ducat jajc obarvajte tako, da 2 jajci obarvate na primer temno modro, vsak naslednji par pa malce svetleje. Učinek bo najbolj viden, če jajčka nato zložite od temnih k svetlim. Ali pa iz jajčk naredite mini ananase. Pobarvajte jih rumeno in jim na vrh položite zelenje, izdelano iz papirja. Drobne detajle dorišite s flomastrom.

Okraski

Seveda pa ni pravega vzdušja brez primerne dekoracije. Odenite dom v velikonočne motive. Iz tršega papirja izrežite podobe zajčkov in jih nanizajte na okrasno vrvico. Tako izdelan venček lahko obesite nad vrata ali popestrite belo steno. Simpatična ideja so tudi korenčki iz krep papirja. Napolnjeni s sladkarijami pa so krasno velikonočno darilo. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!