Unikatne skodelice

Pa vi? Pijete zjutraj kavo ali čaj? Morda kakav? Predstavljajte si, da srkate svojo najljubšo pijačo iz skodelice, ki ste jo izdelali sami.

Danes bomo pobližje pogledali, kako se lotiti izdelave unikatnih skodelic. Keramike ne bomo izdelovali sami, marveč jo bomo samo umetelno porisali in ji tako dodali osebno noto.

Kaj bomo potrebovali?

V vsaki večji trgovini boste našli bele keramične skodelice po ugodni ceni. Ob tem bomo potrebovali še t.i. "sharpie" ali flomastre za risanje na porcelan. Našli jih boste v bolje založenih trgovinah s hobi materialom. 

Kako se lotiti dela?

Najprej zaščitimo delovno podlago, kar nam bo prihranilo nepotrebno čiščenje. Keramične skodelice s suho krpo dodobra obrišemo. V kolikor imate doma visoko odstotni alkohol, lahko skodelice zunaj obrišete še s tem. In nato enostavno pričnemo z risanjem. V kolikor imate otroke, jih vključite v delovni proces. Dajte si duška z barvami in oblikami. Po končanem delu pustimo skodelice 24 ur, da se v celoti osušijo (preverite na embalaži flomastrov, koliko potrebujejo za sušenje). Ko so popolnoma suhe, jih postavimo v hladno pečico in nato slabo uro pečemo pri 200 stopinjah Celzija. Čas »pečenja« se prav tako razlikuje od proizvajalca do proizvajalca. Prijetno ustvarjanje vam želimo! 

 Sorodni članki

Opremljanje dnevne sobe

Dnevna soba je prostor za oddih in druženje. Za vas smo poiskali nekaj primerov »šik« urejenih dnevnih sob, ki vas bodo ...

20 načinov uporabe palet

Se tudi vam pogosto pripeti, da na svojem podstrešju ali v garaži najdete kose, ki so preprosto preveč uporabni, da bi ...

Zvočna stena za pisarne

Si tudi vi delite pisarno s precej glasnim sosedom? Sanjate o zvočni steni? Naj ne ostane zgolj pri ...

Velikonočni okraski iz slanega testa

Za vas smo pripravili ustvarjalno idejo, za katero boste skoraj vse potrebščine našli kar v kuhinji. Pokazali vam bomo, ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: