Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Unikatne skodelice

Danes bomo pobližje pogledali, kako se lotiti izdelave unikatnih skodelic. Keramike ne bomo izdelovali sami, marveč jo bomo samo umetelno porisali in ji tako dodali osebno noto.

Kaj bomo potrebovali?

V vsaki večji trgovini boste našli bele keramične skodelice po ugodni ceni. Ob tem bomo potrebovali še t.i. "sharpie" ali flomastre za risanje na porcelan. Našli jih boste v bolje založenih trgovinah s hobi materialom. 

Kako se lotiti dela?

Najprej zaščitimo delovno podlago, kar nam bo prihranilo nepotrebno čiščenje. Keramične skodelice s suho krpo dodobra obrišemo. V kolikor imate doma visoko odstotni alkohol, lahko skodelice zunaj obrišete še s tem. In nato enostavno pričnemo z risanjem. V kolikor imate otroke, jih vključite v delovni proces. Dajte si duška z barvami in oblikami. Po končanem delu pustimo skodelice 24 ur, da se v celoti osušijo (preverite na embalaži flomastrov, koliko potrebujejo za sušenje). Ko so popolnoma suhe, jih postavimo v hladno pečico in nato slabo uro pečemo pri 200 stopinjah Celzija. Čas »pečenja« se prav tako razlikuje od proizvajalca do proizvajalca. Prijetno ustvarjanje vam želimo! 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!