Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Izdelava sveč

Sveče so že dolgo ne samo svetilo, ampak pravcati stanovanjski dodatek, brez katerega skorajda ne gre. V široki ponudbi najdemo vse od dišečih sveč do mojstrovin, ki so tako umetelno izdelane, da jih niti ne želimo prižgati. Danes bomo svečke izdelali sami.

Kaj potrebujemo?

Za izdelavo naših svečk bomo potrebovali:  papirnate kozarčke, voščenke, vosek, vrvico za sveče, lesene palčke, mikrovalovno pečico in držalo za kozarčke.

Zavihajmo rokave

Trgovine s hobi materialom so vedno boljše založene in zato boste z lahkoto našli vse zgoraj naštete materiale. Najprej zaščitimo našo delovno površino. Predlagamo, da jo pogrnete s časopisnim papirjem in si tako bistveno olajšate morebitno čiščenje.

V papirnate kozarčke nasujemo nekaj voska. Postavimo jih v mikrovalno pečico in počasi segrevamo. Dovolj bo slaba minutka. Z leseno palčko premešamo in vosek vlijemo v steklene kozarčke, v katere smo že prej dodali vrvico za sveče.

Ker pa smo rekli, da bomo delali pisane svečke, potrebujemo voščenke. Te nam bodo služile kot barvilo, ki bo poceni obarvalo naš vosek. V papirnate lončke ponovno dodamo nekaj voska. Tokrat vosku dodamo koščke voščenke. Seveda jih pred tem olupimo. Vosek stopimo v mikrovalovni pečici in ga vlijemo v steklene kozarčke. V kolikor želimo, da bodo barve poševne, lonček postavimo v držalo in  pustimo, da se stopi. Postopek ponavljamo z različnimi barvami, dokler ne dosežemo želenega rezultata oziroma ne napolnimo kozarčkov.

P.s. Mali svečniki so tudi čudovito praznično darilo.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!