Noč čarovnic

Pa vi? Si boste za Noč čarovnic nadeli kak strašljiv kostum? Mi vam danes predstavljamo nekaj hitrih in poceni »naredi sam« idej za strašljivo simpatično popestritev doma.

Noč čarovnic je praznik, ki smo ga Slovenci prevzeli od zahodnega sveta. Nekako najbolj poznan je v Ameriki, kjer se otroci in odrasli iz noči  31. oktobra na 1. november preoblečejo v razne »strašne« kostume in od hiše do hiše zbirajo sladkarije. Zelo priljubljen običaj za noč čarovnic je izrezovanje buče, v katero se nato vstavi sveča. Praznik postaja vedno bolj priljubljen tudi pri nas. Zato vam danes predstavljamo nekaj hitrih idej za dekoracijo doma.

Kako okrasiti dom za noč čarovnic?

V kolikor imate doma stare svečnike za čajne svečke, lahko te hitro spremenite v pravcati gotski okras. Enostavno jih oblecite v črno čipko in prižgite. Ali pa morda iz filca izdelajte rožice, ki jih nato razvrstite v jesenski venec, ki mu za najstrašljivejšo noč dodajte par pajkov. Simpatična ideja je tudi izdelava duhca. Tega se lotimo tako, da iz tanke žice izdelamo ogrodje in preko napnemo tanko blago, ki mu predhodno narišemo ali nalepimo oči. Simpatična ideja so tudi belo pobarvani listi, ki jim narišemo strašljive oči. Navadne bele oči lahko popestrimo s kapljicami rdečega voska in žeblji. Stare steklenice pa pobarvamo v jesenske barve in vanje postavimo črno dekoracijo. Nekaj idej smo za vas zbrali v spodnji galeriji.


Sorodni članki

Barvne inspiracije za ureditev dnevne sobe

Potrebuje vaša dnevna soba malce svežega vetra? Mogoče zgolj kapljico barve? Poglejte nekaj nasvetov za ureditev ...

Zelena kopalnica

A tudi vi komaj čakate na pomlad? Naravo, ki se prebuja in s tem bujno zelenje? Zakaj ne bi letos prehiteli vremena in ...

Uporabno pohištvo

Predstavljajte si pohištvo, ki z enostavno potezo spremeni svoj namen. Tako majhna miza postane velika. Ena postelja ...

Tematsko opremljene mladinske sobe

Opremljanje mladinske sobe je velik zalogaj. Pri opremljanju moramo nujno upoštevati želje in okus odraščajočega ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: