Umetniška platna

Dovolite umetniku v sebi na plan. Za vas smo zbrali enostavne ideje za poslikavo platen, ki bodo prav gotovo popestrila vaš dom.

Pablo Picasso je tako lepo zajel bistvo umetnosti s ciatatom: "Vsak otrok je umetnik, težava leži v tem, kako ostati umetnik, ko odrasteš." Otroci so v umetnosti povsem neobremenjeni, kombinirajo barve in vzorce, ki so jim všeč. Dovolijo si preizkušanja novih tehnik in predvsem jih ni strah poizkusiti nepoznanih reči. Odrasli smo veliko bolj zapleteni. Prevečkrat težimo k popolnosti in si nadanemo etiketo, na kateri piše: "Nisem likovno nadarjen."

Današnji ustvarjalni namig dokazuje, da za fantastična umetniška dela ne potrebujete akademske umetniške izobrazbe in dolgoletnih izkušenj. Dovolj bo že veselje do umetniškega ustvarjanja, kanček šaljivosti in dobra volja. V spodnji galeriji smo za vas zbrali kar nekaj idej za enostavno poslikavo in dekoracijo platen, ki jih boste prav gotovo z veseljem razstavili.

Svetujemo vam, da se pred pričetkom dela založite z osnovnimi potrebščinami, ki jih boste pri delu potrebovali: časopisni papir ali zaščita za delovno podlago, akrilne barve, čopiči, posodica za vodo, platna razlićnih dimenzij, akrilni sprej, tapetniški "selotejp". Prijetno ustavrjanje vam želi Akron tim. 
akcija odeja

Sorodni članki

Zdravi v zimo z ajurvedo

Pozimi je zaradi zunanjih vplivov zemlja izsušena in zmrzuje. Podobno se zgodi tudi z našimi telesi, kar začutimo ...

Ureditev domače knjižnice

V branju knjig je nekaj čarobnega. Pravi "knjižni molji" bi se strinjali z nami, da je tiskana knjiga vendarle nekaj ...

Pohištvo za otroško sobo

Opremite otroško sobo s »šik« kosi pohištva, ki bodo vaše malčke navduševali tudi, ko zrastejo. Za vas smo izbrali ...

Prikupen svečnik

Se tudi vi navdušujete nad pisanimi svečniki? Za vas smo pripravili enostaven nasvet, kako iz starega kozarca za ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: