Umetniška platna

Dovolite umetniku v sebi na plan. Za vas smo zbrali enostavne ideje za poslikavo platen, ki bodo prav gotovo popestrila vaš dom.

Pablo Picasso je tako lepo zajel bistvo umetnosti s ciatatom: "Vsak otrok je umetnik, težava leži v tem, kako ostati umetnik, ko odrasteš." Otroci so v umetnosti povsem neobremenjeni, kombinirajo barve in vzorce, ki so jim všeč. Dovolijo si preizkušanja novih tehnik in predvsem jih ni strah poizkusiti nepoznanih reči. Odrasli smo veliko bolj zapleteni. Prevečkrat težimo k popolnosti in si nadanemo etiketo, na kateri piše: "Nisem likovno nadarjen."

Današnji ustvarjalni namig dokazuje, da za fantastična umetniška dela ne potrebujete akademske umetniške izobrazbe in dolgoletnih izkušenj. Dovolj bo že veselje do umetniškega ustvarjanja, kanček šaljivosti in dobra volja. V spodnji galeriji smo za vas zbrali kar nekaj idej za enostavno poslikavo in dekoracijo platen, ki jih boste prav gotovo z veseljem razstavili.

Svetujemo vam, da se pred pričetkom dela založite z osnovnimi potrebščinami, ki jih boste pri delu potrebovali: časopisni papir ali zaščita za delovno podlago, akrilne barve, čopiči, posodica za vodo, platna razlićnih dimenzij, akrilni sprej, tapetniški "selotejp". Prijetno ustavrjanje vam želi Akron tim. 
Sorodni članki

Najdaljša noč v letu

Silvestrovo je tik pred vrati. Za vas smo pripravili nekaj idej za dekoracijo prostora v zadnjem hipu, ki bo prav ...

Opremljanje dnevne sobe

Dnevna soba je prostor za oddih in druženje. Za vas smo poiskali nekaj primerov »šik« urejenih dnevnih sob, ki vas bodo ...

Vroči trendi za leto 2015

Ste radovedni, kaj prinaša leto 2015 na področju notranje opreme? Za vas smo zbrali pet vročih trendov, ki bodo po ...

Kopalniški triki

Kopalnica je naše jutranje svetišče. Prostor, kjer pričenjamo in zaključujemo dan. Za bolj urejen videz kopalnice smo ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: