Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Umetniška platna

Pablo Picasso je tako lepo zajel bistvo umetnosti s ciatatom: "Vsak otrok je umetnik, težava leži v tem, kako ostati umetnik, ko odrasteš." Otroci so v umetnosti povsem neobremenjeni, kombinirajo barve in vzorce, ki so jim všeč. Dovolijo si preizkušanja novih tehnik in predvsem jih ni strah poizkusiti nepoznanih reči. Odrasli smo veliko bolj zapleteni. Prevečkrat težimo k popolnosti in si nadanemo etiketo, na kateri piše: "Nisem likovno nadarjen."

Današnji ustvarjalni namig dokazuje, da za fantastična umetniška dela ne potrebujete akademske umetniške izobrazbe in dolgoletnih izkušenj. Dovolj bo že veselje do umetniškega ustvarjanja, kanček šaljivosti in dobra volja. V spodnji galeriji smo za vas zbrali kar nekaj idej za enostavno poslikavo in dekoracijo platen, ki jih boste prav gotovo z veseljem razstavili.

Svetujemo vam, da se pred pričetkom dela založite z osnovnimi potrebščinami, ki jih boste pri delu potrebovali: časopisni papir ali zaščita za delovno podlago, akrilne barve, čopiči, posodica za vodo, platna razlićnih dimenzij, akrilni sprej, tapetniški "selotejp". Prijetno ustavrjanje vam želi Akron tim. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!