Pozdravljena pomlad

Letošnja zima nam ni postregla z obilico snežnih padavin in mraza. Pa vendar se zdi, da vsi komaj čakamo na pomlad in vse kar prinaša. Naravo, ki se prebuja in BARVE. Barve, ki preoblečejo sive dni.

Pomald so prvi zvončki. Narcise, ki se bohotijo v rumeni barvi, topli sončni žarki, prvo posedanje na terasah in sanjarjenje o poletju, ki se lenobno bliža. Zakaj bi čakali, da se pomlad koledarsko prične. Povabite jo v svoj dom dom že danes.

Roža, roža, rožica

Si sploh lahko predstavljate pomlad brez pisanih cvetlic, ki nagajivo kukajo iz zemlje?! Sveže cvetje prinese novo energijo v dom v vsakem letnem času. V pisano vazico postavite vaše najljubše rezano cvetje. Pika na i je lahko vzorčast trak iz blaga, ki ga enostavno zvežete okoli vaze. V kolikor niste ljubitelj rezanega cvetja se lahko odločite za "trajnejšo" različico. Na manjša platna naslikajte cvetlice, ali pa skupaj z otroci izdelajte rože iz krep papirja, ki jih nato pritrdite na steno.

Sveže barve

Pomlad je, kot nalašč da v vsvoj dom vnesete nekaj barv. Na vidne police postavite dodatke v močnejših barvah (rumena, barba maline, modra, zelena,...). To so lahko okvirji za slike, vaze, uporabni ali dekorativni predmeti. Za dekoracijo, ki se zlahka odstrani, lahko uporabite t.i. "washi" trakove. Pisane samolepilne trakove s katerimi lahko polepite stene,...

Dekoracija

Ne pozabite pa na niti na drobne dodatke, ki pozdravijo vaše goste. Na vrata obesite prikupen venček s cvetjem. Okna bodo vesela girland s pisanimi zajčki ali ptički. Sedaj pa je tudi pravi čas, da izdelate novo namizno dekoracijo. Nekaj idej za okrasitev doma v pomladnem stilu smo za vas zbrali v spodnji galeriji.

 


 


Sorodni članki

Mozaik iz kamnov

Je tudi vaš otrok navdušen "nabiralec" kamnov? Potem je današnja "naredi sam" ideja kot nalašč za vas. Iz kamnov z ...

Azijski stil opremljanja

Na kaj pa vi pomislite ob besedah "azijski stil opreme"? Na kitajske vaze in plastične dodatke? Preprost japonski ...

Popestritev prostora z dekoracijami

Se vam je že zgodilo, da ste celotno opremo prostora barvno in stilsko prilagodili očarljivemu dodatku? Meni se to kar ...

Jesenska preobleka doma

Želite tudi vi košček jesenske lepote prenesti v dom? Danes vam ponujamo nekaj nasvetov, kako poceni in ljubko jesensko ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: