Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Pozdravljena pomlad

Pomald so prvi zvončki. Narcise, ki se bohotijo v rumeni barvi, topli sončni žarki, prvo posedanje na terasah in sanjarjenje o poletju, ki se lenobno bliža. Zakaj bi čakali, da se pomlad koledarsko prične. Povabite jo v svoj dom dom že danes.

Roža, roža, rožica

Si sploh lahko predstavljate pomlad brez pisanih cvetlic, ki nagajivo kukajo iz zemlje?! Sveže cvetje prinese novo energijo v dom v vsakem letnem času. V pisano vazico postavite vaše najljubše rezano cvetje. Pika na i je lahko vzorčast trak iz blaga, ki ga enostavno zvežete okoli vaze. V kolikor niste ljubitelj rezanega cvetja se lahko odločite za "trajnejšo" različico. Na manjša platna naslikajte cvetlice, ali pa skupaj z otroci izdelajte rože iz krep papirja, ki jih nato pritrdite na steno.

Sveže barve

Pomlad je, kot nalašč da v vsvoj dom vnesete nekaj barv. Na vidne police postavite dodatke v močnejših barvah (rumena, barba maline, modra, zelena,...). To so lahko okvirji za slike, vaze, uporabni ali dekorativni predmeti. Za dekoracijo, ki se zlahka odstrani, lahko uporabite t.i. "washi" trakove. Pisane samolepilne trakove s katerimi lahko polepite stene,...

Dekoracija

Ne pozabite pa na niti na drobne dodatke, ki pozdravijo vaše goste. Na vrata obesite prikupen venček s cvetjem. Okna bodo vesela girland s pisanimi zajčki ali ptički. Sedaj pa je tudi pravi čas, da izdelate novo namizno dekoracijo. Nekaj idej za okrasitev doma v pomladnem stilu smo za vas zbrali v spodnji galeriji.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!