Buče kot dekoracija

Jeseni med namizno in zunanjo dekoracijo nikakor ne smejo manjkati buče. Za vas smo poiskali cel koš idej, ki bodo poljske "žoge" spremenile v pravcate jesenske lepotice.

Izrezljane oči in sveče

Najbolj poznane dekorativne buče so prav gotovo tiste z izrezljanimi očmi, velikim, nemalokrat strašljivim nasmehom, v katerih ponoči zagori sveča. Okraševanja buč se bodo najbolj razveselili otroci. Dovolite jim, da vam na bučo pomagajo narisati predlogo, po kateri boste skupaj izrezali detajle. Najprej na vrhu izrežite manjši krog, izpraznite notranjost buče, nato pa previdno izrežite detajle. Pika na i naj bo sveča ali njena varnejša različica - baterijska svetilka.

Barve in dodatki

Pisane buče s0 kot nalašč za vse, ki želite svoji dekoraciji dodati osebno noto. Barvne buče lahko izdelate na več načinov. Najlažje je, da jih pobarvate z akrilnim sprejem in dodate bleščice, ki bodo buči dodale kanček elegance. Prave kraljice zabave pa bodo prav gotovo buče, okrašene z voščenkami. Te izdelate tako, da na vrh buče položite manjše koščke voščenk, ki jih nato segrevate oziroma topite s pomočjo sušilnika za lase. Postopek ponavljajte toliko časa, da dobite videz, ki ste ga želeli. 

Junaki iz risank

V spodnji galeriji smo za vas zbrali kar nekaj idej, ki vam bodo pomagale klasične buče spremeniti v domišljiske svetilke. Predlagamo, da letos poskusite z malce drugačnimi bučami. Spiderman, Batman, Zvončica iz Petra Pana in še bi lahko naštevali - to je le nekaj predlogov, za katere verjamemo, da bodo navdušili vaše domače in obiskovalce. 


Sorodni članki

Multifunkcijsko pohištvo za majhne prostore

Se tudi vi soočate s opremljanjem majhnega stanovanja? Se vam zdi, da nobena »klasična« rešitev nekako ni primerna? ...

Noč čarovnic

Pa vi? Si boste za Noč čarovnic nadeli kak strašljiv kostum? Mi vam danes predstavljamo nekaj hitrih in poceni »naredi ...

Stanovanje v stilu »pop arta«

Tudi vi iščete za ureditev svojega stanovanja svežo in pisano idejo? Morda je prava rešitev za vas ureditev stanovanja ...

Drugačne spalnice

Iščete navdih za preureditev vaše spalnice? Potem je današnji članek kot nalašč za ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: