Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Buče kot dekoracija

Izrezljane oči in sveče

Najbolj poznane dekorativne buče so prav gotovo tiste z izrezljanimi očmi, velikim, nemalokrat strašljivim nasmehom, v katerih ponoči zagori sveča. Okraševanja buč se bodo najbolj razveselili otroci. Dovolite jim, da vam na bučo pomagajo narisati predlogo, po kateri boste skupaj izrezali detajle. Najprej na vrhu izrežite manjši krog, izpraznite notranjost buče, nato pa previdno izrežite detajle. Pika na i naj bo sveča ali njena varnejša različica - baterijska svetilka.

Barve in dodatki

Pisane buče so kot nalašč za vse, ki želite svoji dekoraciji dodati osebno noto. Barvne buče lahko izdelate na več načinov. Najlažje je, da jih pobarvate z akrilnim sprejem in dodate bleščice, ki bodo buči dodale kanček elegance. Prave kraljice zabave pa bodo prav gotovo buče, okrašene z voščenkami. Te izdelate tako, da na vrh buče položite manjše koščke voščenk, ki jih nato segrevate oziroma topite s pomočjo sušilnika za lase. Postopek ponavljajte toliko časa, da dobite videz, ki ste ga želeli. 

Junaki iz risank

V spodnji galeriji smo za vas zbrali kar nekaj idej, ki vam bodo pomagale klasične buče spremeniti v domišljiske svetilke. Predlagamo, da letos poskusite z malce drugačnimi bučami. Spiderman, Batman, Zvončica iz Petra Pana in še bi lahko naštevali - to je le nekaj predlogov, za katere verjamemo, da bodo navdušili vaše domače in obiskovalce.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!