Trendi opremljanja v temnejših barvah

Že veste, kakšni bodo barvni trendi v letu 2018? Ponovno v ospredje prihajajo temnejše barve, ki dajejo pridih elegance in udobja, v njih pa se skriva tudi kanček skrivnosti. Še zlasti v kombinaciji z belo, kateri poljubno dodajamo različne barvne dodatke.

Črno-bela predsoba

Vaš stil opremljanja se začuti že v predsobi. Je ta minimalistični, skandinavski, klasični ali modernejši? Slednjemu se izvrstno poda črno-bela kombinacija, ki vam jo predstavljamo.

črno bela predsoba

Vključili smo omaro, obešalno steno z ogledalom in priročno klopco, ki so nepogrešljivi pohištveni elementi v predsobi. V omari boste lahko shranili vse, kar dnevno potrebujete pri odhodu od doma. Kot je izkoriščen za obešalno steno z ogledalom in klopco, ki vam bo olajšala sezuvanje in obuvanje. Pod njo je dovolj prostora za odlaganje čevljev, da ne bodo razmetani povsod drugje. Prikazujemo primer, kako lahko k črno-beli kombinaciji pohištva izvrstno vključite vzorčasto keramiko v istih tonih. Enak vzorec se pojavi na steni, kar daje prostoru še bolj svečan videz.

Črna se odlično poda tudi v dnevno sobo

črno-bela dnevna soba

Še ena dobra kombinacija črne in svetle barve. Iveralu v imitaciji beljenega hrasta se odlično podajo ličnice predalov v črnem steklu. Moderen izgled pohištva je še zlasti primeren za dnevne prostore, kjer se zadržujemo največ časa. Izvirne ideje ravnih linij in preprostih oblik se zaokrožijo v udoben in prijeten prostor, kjer se bomo počutili domače, pa vendar v koraku s časom.

Izbira barve v garderobni sobi

Modna temna barva elegantno izpade tudi v garderobni sobi. Za svetlejše vzdušje ji lahko dodamo dodatke, kot sta tabure in tepih, v pastelnih barvah.

izbira barve za garderobno sobo

Ne glede na izbiro barve vam garderobna soba ponuja najbolj optimalno organizacijo vaših oblačil. Večkrat se zgodi, da zmanjka vsaj še en predal ali obešalna palica. Temu se lahko izognemo z načrtnim razporejanjem notranjosti omare. Z organiziranim shranjevanjem boste enostavno vzpostavili red in ga tudi vzdrževali. V garderobni sobi si lahko privoščite vse. Predale po vašem izboru, pregledne košare, hlačnike in seveda dovolj polic in obešalnih palic. Morda tudi kakšno izvlečno polico, nad obešanjem pa dovolj prostora za shranjevanje večjih predmetov, kot so kovčki, odeje, razne škatle in podobno.

Pri Akronu nenehno iščemo ustvarjalne rešitve, predvsem pa jih krojimo po vaših potrebah. Izkoristite naše znanje in izkušnje in nam zaupajte svoje želje. Za nas bodo pravi izziv. Akron - tudi za najzahtevnejše kupce.


Sorodni članki

Dodatki za dom po meri minimalistov

Na kaj pomislite ob besedi minimalizem? Vaš najljubši slog ali na izčiščen dolgčas? Za vse ljubitelje tega ...

"Washi" trakovi

Poznate "washi" trakove? Prikupne pisane lepilne trakove, ki so osvojili svet? Za vas smo poiskali kar 9 kreativnih ...

Stanovanje v stilu 60-tih let

Žive barve in razgibane postavitve. Stil 60-tih let se vrača v velikem slogu, in mi ga z veseljem ...

Odprte omare v spalnici

Prestavljajte si, da se zjutraj zbudite in v omari zlahka najdete popolno kombinacijo oblačil za v službo. Brez iskanja ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: