Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Trendi opremljanja v temnejših barvah

Črno-bela predsoba

Vaš stil opremljanja se začuti že v predsobi. Je ta minimalistični, skandinavski, klasični ali modernejši? Slednjemu se izvrstno poda črno-bela kombinacija, ki vam jo predstavljamo.

črno bela predsoba

Vključili smo omaro, obešalno steno z ogledalom in priročno klopco, ki so nepogrešljivi pohištveni elementi v predsobi. V omari boste lahko shranili vse, kar dnevno potrebujete pri odhodu od doma. Kot je izkoriščen za obešalno steno z ogledalom in klopco, ki vam bo olajšala sezuvanje in obuvanje. Pod njo je dovolj prostora za odlaganje čevljev, da ne bodo razmetani povsod drugje. Prikazujemo primer, kako lahko k črno-beli kombinaciji pohištva izvrstno vključite vzorčasto keramiko v istih tonih. Enak vzorec se pojavi na steni, kar daje prostoru še bolj svečan videz.

Črna se odlično poda tudi v dnevno sobo

črno-bela dnevna soba

Še ena dobra kombinacija črne in svetle barve. Iveralu v imitaciji beljenega hrasta se odlično podajo ličnice predalov v črnem steklu. Moderen izgled pohištva je še zlasti primeren za dnevne prostore, kjer se zadržujemo največ časa. Izvirne ideje ravnih linij in preprostih oblik se zaokrožijo v udoben in prijeten prostor, kjer se bomo počutili domače, pa vendar v koraku s časom.

Izbira barve v garderobni sobi

Modna temna barva elegantno izpade tudi v garderobni sobi. Za svetlejše vzdušje ji lahko dodamo dodatke, kot sta tabure in tepih, v pastelnih barvah.

izbira barve za garderobno sobo

Ne glede na izbiro barve vam garderobna soba ponuja najbolj optimalno organizacijo vaših oblačil. Večkrat se zgodi, da zmanjka vsaj še en predal ali obešalna palica. Temu se lahko izognemo z načrtnim razporejanjem notranjosti omare. Z organiziranim shranjevanjem boste enostavno vzpostavili red in ga tudi vzdrževali. V garderobni sobi si lahko privoščite vse. Predale po vašem izboru, pregledne košare, hlačnike in seveda dovolj polic in obešalnih palic. Morda tudi kakšno izvlečno polico, nad obešanjem pa dovolj prostora za shranjevanje večjih predmetov, kot so kovčki, odeje, razne škatle in podobno.

Pri Akronu nenehno iščemo ustvarjalne rešitve, predvsem pa jih krojimo po vaših potrebah. Izkoristite naše znanje in izkušnje in nam zaupajte svoje želje. Za nas bodo pravi izziv. Akron - tudi za najzahtevnejše kupce.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!