Moderna vgradna omara v modrem

Modra postaja vse bolj trendovska barva za opremljanje. Zato smo za naš salon v Ljubljani izbrali trodelno vgradno omaro z drsnimi vrati v modrem. Krasno se ujema z belo barvo in tudi z večino lesnih dekorjev.

trodelna vgradna omara s steklom

Detajli iz salona v Ljubljani

Vgradni omari v modrem se lepo poda komoda v svetlem lesnem dekorju, enakem, kot je barva notranjosti omare. Predali so razdeljeni na prekate, kar se iz slike sicer ne vidi. Igra barv daje prostoru poseben pečat, tako se barva posteljnine ujema z omaro, medtem ko je oblazinjeno vzglavje postelje v komplementarnem rumeno-zlatem odtenku. Nočna omarica v istem odtenku je še bolj razkošna s steklenimi ličnicami predalov. Ponuja prostor za dekoracijo ali nepogrešljive predmete, ki morajo biti vedno pri roki.

Kako razporediti notranjost vgradne omare?

dnotranjost vgradne omare

Notranjost razstavljene omare vključuje elemente, ki so priporočljivi za optimalno organizacijo garderobe. Vključuje obešalne palice, hlačne obešalnike, police in izvlečne police, košare ter predale. Zgornja polica je daljša in nudi prostor shranjevanju večjih stvari, kot so kovčki, večje škatle, posteljnina in drugo. Tudi na osvetlitev nismo pozabili.

Potrebujete več obešanja in manj polic? Želite praktične predale s tihim odpiranjem? Kaj pa, če bi namesto navadnih polic izbrali izvlečne police in za še večjo preglednost in urejenost obešalnik za hlače? Ali pa nosilec za kravate in pasove? Ni problema, vaša omara naj vsebuje točno to, kar potrebujete. Notranji del omare oziroma vgradni korpus vedno prilagodimo tako, da poskušamo na najboljši način izkoristiti obstoječi prostor, ki je na voljo in hkrati zagotoviti preglednost in priročnost.

Poznate prednosti dobre organizacije garderobe?

Pravilno načrtovane vgradne omare vam omogočajo, da je vsaka stvar na svojem mestu. Jutranja izbira oblačil postane povsem preprosta, saj lahko hitro pregledate vsebino omare. Ravno tako vam bodo na ogled oblačila, ki jih ne potrebujete več. Hitro pa boste opazili prazne police, ki ponujajo možnost, da jih napolnimo z novimi oblačili. Omara naj vsebuje samo tisto, kar potrebujete.

Dobra organiziranost v garderobni omari vam omogoča, da so vsa oblačila in modni dodatki vedno pri roki. Vsako stvar brez težav dosežete, nobena ne bo ostala skrita nekje v temnem kotičku, da bi nanjo pozabili. Predvsem pa bodo vaša oblačila vedno pripravljena za nošenje in bodo imela daljšo življenjsko dobo. Pravilno shranjevanje oziroma obešanje preprečuje zmečkanost in s tem poškodbe tekstilnih vlaken.

Vgradne omare zagotavljajo red, nudijo pa dosti več. Omogočajo maksimalni izkoristek prostora, saj so vgrajene od stene do stene, od tal do stropa, z drsnimi vrati ali brez. Tako lahko za shranjevanje izkoristite tudi manjše prostore.

Vam je izbira všeč? V realnosti je še lepša! Prepričajte se in si oglejte tudi ostalo razstavljeno pohištvo. Najdete nas na Celovški 172, pri McDonaldsu.

Pssst – čisto potiho vam zaupamo, da vam bodo v salonu pripravili slastno kavico, če boste to želeli.


Sorodni članki

Dodatki za dom po meri minimalistov

Na kaj pomislite ob besedi minimalizem? Vaš najljubši slog ali na izčiščen dolgčas? Za vse ljubitelje tega ...

Sodobni delovni kotički

Kakšna je vaša delovna miza? Urejena? Ali na njej vlada kreativni kaos? Strokovnjaki so si enotni, da na delovno ...

Sodobna prenova stanovanja

Se lotevate prenove stanovanja? Vam ob vsem delu zmanjkuje navdiha? Za vas smo poiskali odličen primer ureditve ...

Dom v Švicarskih Alpah

Poznate pregovor, da je trava bolj zelena pri sosedih? Mi smo nekaj navdihujoče stanovanjske opreme za vas poiskali med ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: