Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Moderna vgradna omara v modrem

trodelna vgradna omara s steklom

Detajli iz salona v Ljubljani

Vgradni omari v modrem se lepo poda komoda v svetlem lesnem dekorju, enakem, kot je barva notranjosti omare. Predali so razdeljeni na prekate, kar se iz slike sicer ne vidi. Igra barv daje prostoru poseben pečat, tako se barva posteljnine ujema z omaro, medtem ko je oblazinjeno vzglavje postelje v komplementarnem rumeno-zlatem odtenku. Nočna omarica v istem odtenku je še bolj razkošna s steklenimi ličnicami predalov. Ponuja prostor za dekoracijo ali nepogrešljive predmete, ki morajo biti vedno pri roki.

Kako razporediti notranjost vgradne omare?

dnotranjost vgradne omare

Notranjost razstavljene omare vključuje elemente, ki so priporočljivi za optimalno organizacijo garderobe. Vključuje obešalne palice, hlačne obešalnike, police in izvlečne police, košare ter predale. Zgornja polica je daljša in nudi prostor shranjevanju večjih stvari, kot so kovčki, večje škatle, posteljnina in drugo. Tudi na osvetlitev nismo pozabili.

Potrebujete več obešanja in manj polic? Želite praktične predale s tihim odpiranjem? Kaj pa, če bi namesto navadnih polic izbrali izvlečne police in za še večjo preglednost in urejenost obešalnik za hlače? Ali pa nosilec za kravate in pasove? Ni problema, vaša omara naj vsebuje točno to, kar potrebujete. Notranji del omare oziroma vgradni korpus vedno prilagodimo tako, da poskušamo na najboljši način izkoristiti obstoječi prostor, ki je na voljo in hkrati zagotoviti preglednost in priročnost.

Poznate prednosti dobre organizacije garderobe?

Pravilno načrtovane vgradne omare vam omogočajo, da je vsaka stvar na svojem mestu. Jutranja izbira oblačil postane povsem preprosta, saj lahko hitro pregledate vsebino omare. Ravno tako vam bodo na ogled oblačila, ki jih ne potrebujete več. Hitro pa boste opazili prazne police, ki ponujajo možnost, da jih napolnimo z novimi oblačili. Omara naj vsebuje samo tisto, kar potrebujete.

Dobra organiziranost v garderobni omari vam omogoča, da so vsa oblačila in modni dodatki vedno pri roki. Vsako stvar brez težav dosežete, nobena ne bo ostala skrita nekje v temnem kotičku, da bi nanjo pozabili. Predvsem pa bodo vaša oblačila vedno pripravljena za nošenje in bodo imela daljšo življenjsko dobo. Pravilno shranjevanje oziroma obešanje preprečuje zmečkanost in s tem poškodbe tekstilnih vlaken.

Vgradne omare zagotavljajo red, nudijo pa dosti več. Omogočajo maksimalni izkoristek prostora, saj so vgrajene od stene do stene, od tal do stropa, z drsnimi vrati ali brez. Tako lahko za shranjevanje izkoristite tudi manjše prostore.

Vam je izbira všeč? V realnosti je še lepša! Prepričajte se in si oglejte tudi ostalo razstavljeno pohištvo. Najdete nas na Celovški 172, pri McDonaldsu.

Pssst – čisto potiho vam zaupamo, da vam bodo v salonu pripravili slastno kavico, če boste to želeli.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!