Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Razporeditev pohištva v majhni mladinski sobi

Tudi manjša mladinska soba v kabinetu lahko ima vse, kar najstnik potrebuje.

S pravilno razporeditvijo pohištva in funkcionalno izbiro posameznih elementov uredite pravo gnezdece, kjer bo počutje prijetno in varno, hkrati pa bo na razpolago vse, kar spada v takšno sobo.

Ponujamo vam idejno rešitev za najstnico, ki obožuje roza barvo. Morda se bo njen barvni izbor čez čas spremenil. Spremembo bo zelo preprosto vključiti v ambient. Že samo s spremembo barve sten in izbiro zaves v novi barvi, bo soba dobila drugačno podobo. V tem primeru je dobro, da je pohištvo nevtralne bele barve oz. v nevsiljivi kombinaciji s črno, kot je ta. Dodajali boste lahko dodatke v katerikoli barvi, stene bodo krasile pisane slike ali posterji.

omara v mladinski sobi

Posteljo smo na željo stranke postavili pod okno. Odprtino levo od radiatorja smo zapolnili s priročnim zabojem, ki služi tudi kot nočna omarica. Krasi jo lahko roza lučka ali pa ima na njej svoj prostor najljubša knjiga. Pod posteljo je predal za shranjevanje. Tako bodo posteljnina in druge nepogrešljive stvari vedno pri roki. Pisalna miza je praktična, s predalnikom, kjer je ena ličnica predala v kontrastno črni barvi. Predalom smo dodali moderne ročaje trapeznih oblik. V enaki kombinaciji  barv sta moderni polici nad mizo.

Vgradna dvodelna omara z drsnimi vrati je ravno prav velika in z optimalno razporeditvijo notranjosti omogoča pregledno pospravljena oblačila in še kaj. Aluminijasto okovje daje sodoben pridih, kombinacija s črnim steklom se nevsiljivo ujema s črnim predalom in polico.

tloris mladinske sobe

Pogled iz tlorisa ponuja vpogled v racionalno razporeditev pohištva. Vsak kotiček je praktično zapolnjen, še vedno pa ostaja dovolj prostora za gibanje.

Prijetna in sproščujoča mladinska soba bo najstnici nudila visoko stopnjo udobja, hkrati pa bo pravi kotiček za sanjarjenje o življenjskih radostih. Pri Akronu smo ponosni, da soustvarjamo z vami, zato vam bomo z veseljem svetovali in za vas poiskali najboljše rešitve.


Sorodni članki

Jedilnice Cattelan Italia

Italijani niso poznani zgolj po izvrstnem sladoledu, lepih ženskah in dobri hrani. Odlikuje jih tudi izbran okus in ...

Prostor pod stopnicami

Prostor pod stopnicami je običajno najbolj neizrabljen prostor v hiši. Precej hitro postane mini skladišče za škatle in ...

Ideje za garderobno sobo

Tudi vi hrepenite po popolno organizirani omari? Je vaša stara omara postala premajhna? Rešitev je garderobna soba, ...

Izrišite vgradno omaro

Ob iztekajočem se letu že pripravljamo novosti za novo leto. Za vas smo pripravili posodobljen program Akromat za izris ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: