Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Opremljanje majhnega stanovanja

3D vizualizacija

Preden se lotite nakupa novega pohištva, je nujno imeti dober načrt notranje razporeditve. Že pri tem pa se pogosto zaplete. Na papirju so namreč vse rešitve videti primerne, v praksi pa se marsikatera izmed njih izkaže za prostorsko popolnoma neučinkovito. Odlična pomoč za boljšo predstavnost je tako imenovana 3D vizualizacija. Ta (brez velikih besed,) pomeni predstavitev prostora v 3D (plastični) obliki. Tako lahko že pred samim nakupom ali izdelavo pohištva vidite končni učinek. To pa ni pomembno zgolj zaradi predstave koliko potrebujemo česa, temveč tudi za sam občutek izkoristka prostora. V majhnih stanovanjih namreč zelo hitro dosežemo videz »natlačenosti«.

Izbira dodatkov

Nekoč je veljalo nenapisano pravilo, da veliki dekorativni elementi sodijo v velike prostore. Sodobni trendi rušijo vsa pravila. Seveda pa je ob umeščanju vseh dekorativnih elementov, majhnih in velikih, dobro imeti malce več skromnosti. Tako lahko tudi na steno malega prostora umestite veliko stensko sliko, odsvetujemo pa vam, da v istem prostoru postavite še predimenzionirano svetilo ali kak drug dodatek. Najboljše se je zgledovati po načelu: »Manj je več«.

Barve v stanovanju

Nesporna kraljica stenskih barv vsekakor ostaja bela. Ta je primerna za vse prostore. Daje jim svežino in jih optično poveča. Kljub veliki priljubljenosti bele barve, pa ta ni edina, ki jo lahko uporabimo za majhne prostore. Vsekakor vam odsvetujemo, da z enim samim močnim odtenkom prebarvate celotno stanovanje. (Predstavljajte si majhno garsonjero, ki je vsa pobarvana v temno vijolično. Zanimiv učinek pa boste dosegli, če boste z izrazitim odtenkom pobarvali po eno steno posameznega prostora.  Nekaj navdiha smo za vas poiskali pri Ipnosy Studiju in Tero Designu. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!