Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Novosti

Pohištvo Akron je ustvarjeno iz strasti in ljubezni do opremljanja, z nenehnim iskanjem najboljših rešitev sodobnega bivanja. Prepoznate ga po kakovosti in unikatnosti, saj se v vseh podrobnostih prilagaja vašim željam. Sleherni kos pohištva je narejen po meri in tako ustreza vaši predstavi o popolni opremljenosti. Tako lahko rečemo, da je vsak kos izdelanega pohištva v unikatno izbrani kombinaciji oblik, dimenzij, materialov in barv novost. Seveda se ves čas prilagajamo potrebam na trgu in stremimo k iskanju novih rešitev, ki jih z veseljem delimo z vami. Predstavljamo vam zadnje novosti oziroma novosti, ki jih še pripravljamo za vas.

Zadnje novosti na področju pohištva

Postelje v omari Tomi

Čedalje večja potreba po maksimalni izkoriščenosti prostora narekuje nove rešitve opremljanja. Ena izmed njih je zagotovo skrita postelja v omari, ki je na trgu že nekaj časa izredno dobro sprejeta. Modelu skrite postelje Aladin se je pridružila tudi skrita postelja Tomi z mizico.

Skrita bočna postelja v omari z mizo Tomi

Ko sta kvaliteta in funkcionalnost v brezhibni harmoniji.

Iščete pohištvo, ki ga ne najdete v redni ponudbi? Zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo poiskali najprimernejšo rešitev. Pri Akronu spoštujemo vaše potrebe, zato se vam s ponudbo nenehno prilagajamo.

S prijavo na naše e-novice boste o vseh novostih sproti obveščeni.

Želite biti na tekočem?

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!