Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Stojalo za posladke

V današnji rubriki nasvetov »naredi sam« vam predstavljamo preprosto idejo za izdelavo unikatnega stojala za posladke. V kolikor ste se že kdaj lotili iskanja popolnega pladnja za posladke, veste, da je naloga vse prej kot lahka. Pladnji so bodisi preveliki, premajhni, ali preprosto ne dovolj lični.

Za izdelavo svojega podstavka za piškote boste potrebovali: velik plastičen pladenj, plastično skledico, navojno palico, matice, podložke in 3 lesene podstavke (lahko uporabite tudi plutovinaste zamaške). Za natančno delo so nepogrešljivi tudi ravnilo, svinčnik, meter, pištola za vroče lepljenje in vrtalni stroj ter ključ za privijanje matic.

Na začetku na spodnjem krožniku in skledi natančno določimo sredino. Pri tem si pomagamo z ravnilom in metrom. Priporočam vam, da delate počasi. Pri vrtanju skozi plastiko lahko namreč pride do neljubih razpok. Ko smo zvrtali luknje, je najtežji del za nami. Na spodnji pladenj v enakem razmaku prilepimo lesene podstavke. Ti nam bodo služili kot nogice.

Na navojno palico namestimo podložko ter matico in jo potisnemo skozi izvrtano luknjo. Najprej skozi spodnji del pladnja. Pri tem pazimo, da sta podložka in matica spodaj. Na ta način nam palica ne bo zdrsnila skozi luknjo. Na želeni zgornji višini namestimo matico in še eno podložko. Skozi luknjo potisnemo skledico. Zgoraj jo pričvrstimo še z eno podložko in matico. Sedaj moramo zgolj še okrasiti navojno palico. To storimo tako, da palico ovijemo s pisanim lepilnim trakom. Seveda ne smemo pozabiti, da je stojalce najlepše, ko je polno pečenih dobrot. Prijetno ustvarjanje vam želimo!

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!