Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Jesenska ustvarjalnica

Jesen je eden izmed bolj pisanih letnih časov. Narava se preobleče v prelivajoče odtenke, ki kar kličejo po tem, da občudujemo. V današnji rubriki "naredi sam" nasvetov vam predstavljamo, kako ustvariti skledo, ki je videti, kot bi bila narejena iz jesenskih listov.

Potrebujemo:

 

Navodila:

Naše umetne liste bomo z enostavno tehniko spremenili v pravcato umetniško skledo. Preden pričnemo z delom, si pripravimo material. Z listov odstranimo zadnjo stran - vse plastične nitke, ki se nahajajo na zadnji strani listov. Napihnemo balon in ga za lažje delo postavimo v veliko skledo. Na ta način bo balon fiksiran in se ne bo mogel premikati. Ko imamo vse to pripravljeno, začnemo na balon nanašati lepilo. Pričnemo na sredini. Na lepilo položimo list in ga tudi po vrhnji strani premažemo z lepilom.

Nato enako nadaljujemo naprej, vse dokler ne dobimo lepe oblike sklede. Na koncu vso skledo še enkrat premažemo z lepilom in pustimo čez noč, da se dobro posuši. Ko je skleda suha, počimo balon in počistimo ostanke.  Naša skleda je tako pripravljena, da vanjo nasujemo jesensko dekoracijo ali položimo manjše priboljške za goste. Pa prijetno ustvarjanje vam želimo. 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!