Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Buče malo drugače

V današnji rubriki »naredi sam«  vam predstavljamo dve šik ideji za popestritev jesenskih buč. Prve bodo s pisanim blagom oblečene buče, druge pa buče v pikčastem stilu.

Za izdelavo »oblečenih« buč potrebujemo: okroglo bučo, različno blago, lepilo za servietno tehniko (t.i. mod podge), škarje, čopič, krep lepilni trak.

 

Pikčaste buče bomo izdelali s pomočjo: velike buče, dveh barv v pršilu, nalepk pik, krep lepilnega traku.

Kako se lotiti dela?

Najprej bomo pogledali, kako izdelati bučo prekrito s trakom. Buči na začetku ovijemo vrh. Na ta način preprečimo nanašanje lepila nanj. Blago enostavno narežemo na dovolj dolge trakove. S širokim čopičem pričnemo nanašati lepilo za servietno tehniko. Najprej ga nanesemo na bučo, namestimo trak in nato še trak premažemo z lepilom. Na ta način oblepimo celotno bučo. Pomembno je, da bučo pred postavljanjem v prostor dobro osušimo.

Izdelava pikčaste buče je prav tako enostavna. Ponovno prelepimo pecelj buče. Celotno bučo obarvamo s sprejem ene barve. Počakamo, da se barva posuši. Na suho podlago nalepimo okrogle nalepke. Ponovno pobarvamo celo bučo, tokrat v drugi barvi. Ko se barva posuši, odstranimo nalepke. V kolikor ste večji ljubitelj črt, lahko namesto pik nanesete krep lepilni trak. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!