Stanovanje za mlado družino

Urejeno stanovanje ob dveh otroci? Zveni, kot pravljica? Z premišljenim načrtovanjem, lahko sanje postanejo resničnost.

Urejanje stanovanja, ki bo po meri staršev, dveh nadebudnih otrok in vseh bodočih obiskovalcev, ni mačji kašelj. Vizualizaciji dveh domov, ki vam jih predstavljamo danes so vsekakor kos izzivu. Stanovanja sta opremljena tako, da zadostijo potrebe obojih- staršev, ter otrok, ki nujno potrebujejo lasten kotiček. 

Elementi vredni posnemanja so vsekakor odprtost- dom sledi načelu manj je več in dopušča postopno dopolnjevanje posameznih elementov, ter vnos lastne note. Osnovno barvno lestvico: belo, sivo, bež,dopolnjujejo mehki toni naravnega lesa in dodatki v živahnejši barvah. Spregledati pa ne gre niti zanimivih tapet, ki domiselno ter enostavno popestrijo prostor.

Otroci bodo gotovo vzkliknili od navdušenja, ob igralnih kotičkih kot so si ga zamislili notranji oblikovalci. Tukaj bodo na svoj račun prišle bodoče športne zvezde in mladi raziskovalci. V otroški sobah pa je tudi dovolj prostora za igrivo sanjarjenje, ter počitek. 

3D vizualizacije so delo Angelina Alekseeva in arhitekturnega biroja Lugerin Architects. Naj vam slike v spodnji galeriji služijo, kot navdih pri opremljanju vašega sanjskega doma. 

 
Angelina Alekseeva


akcija vgradne omare

Sorodni članki

Pozdravljena pomlad

Letošnja zima nam ni postregla z obilico snežnih padavin in mraza. Pa vendar se zdi, da vsi komaj čakamo na pomlad in ...

Namizna luč

Izbira primerne pisarniške luči je precej zahtevna naloga. Namizna luč mora v prvi vrsti dobro opravljati svojo nalogo, ...

Sodobno stanovanje

Kaj si predstavljate pod izrazom sodobno opremljeno stanovanje? Izpopolnjen okus? Izredno funkcionalnost? Moderen ...

Priprava na šolo

Čeprav se september in novo šolsko leto zdita še zdaleč, bo zadnji mesec šolskih počitnic minil, kot bi trenil. ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave