Stanovanje za mlado družino

Urejeno stanovanje ob dveh otroci? Zveni, kot pravljica? Z premišljenim načrtovanjem, lahko sanje postanejo resničnost.

Urejanje stanovanja, ki bo po meri staršev, dveh nadebudnih otrok in vseh bodočih obiskovalcev, ni mačji kašelj. Vizualizaciji dveh domov, ki vam jih predstavljamo danes so vsekakor kos izzivu. Stanovanja sta opremljena tako, da zadostijo potrebe obojih- staršev, ter otrok, ki nujno potrebujejo lasten kotiček. 

Elementi vredni posnemanja so vsekakor odprtost- dom sledi načelu manj je več in dopušča postopno dopolnjevanje posameznih elementov, ter vnos lastne note. Osnovno barvno lestvico: belo, sivo, bež,dopolnjujejo mehki toni naravnega lesa in dodatki v živahnejši barvah. Spregledati pa ne gre niti zanimivih tapet, ki domiselno ter enostavno popestrijo prostor.

Otroci bodo gotovo vzkliknili od navdušenja, ob igralnih kotičkih kot so si ga zamislili notranji oblikovalci. Tukaj bodo na svoj račun prišle bodoče športne zvezde in mladi raziskovalci. V otroški sobah pa je tudi dovolj prostora za igrivo sanjarjenje, ter počitek. 

3D vizualizacije so delo Angelina Alekseeva in arhitekturnega biroja Lugerin Architects. Naj vam slike v spodnji galeriji služijo, kot navdih pri opremljanju vašega sanjskega doma. 

 
Angelina Alekseeva


Sorodni članki

Popotniški podstavki

Današnja "naredi sam" ideja je kot nalašč za vse, ki se še niste povsem pripravljeni posloviti od poletja in z njim ...

Rdeča barva v dnevni sobi

Rdeča je barva ljubezni, strasti, zrelih jagod in morda pravšnji odtenek za vašo dnevno sobo. Za vas smo zbrali nekaj ...

Spominki malo drugače

Poletje in predvsem čas letnih dopustov se zdi še precej daleč. Verjetno so tudi vam ostali še lanski spominki, ki ...

Preurejene pisalne mize

Bi tudi vaša pisalna miza potrebovala »stilsko« preobrazbo? Manjka vašemu pisarniškemu kotičku urejena delovna ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: