Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Stanovanje za mlado družino

Urejanje stanovanja, ki bo po meri staršev, dveh nadebudnih otrok in vseh bodočih obiskovalcev, ni mačji kašelj. Vizualizaciji dveh domov, ki vam jih predstavljamo danes so vsekakor kos izzivu. Stanovanja sta opremljena tako, da zadostijo potrebe obojih- staršev, ter otrok, ki nujno potrebujejo lasten kotiček. 

Elementi vredni posnemanja so vsekakor odprtost- dom sledi načelu manj je več in dopušča postopno dopolnjevanje posameznih elementov, ter vnos lastne note. Osnovno barvno lestvico: belo, sivo, bež,dopolnjujejo mehki toni naravnega lesa in dodatki v živahnejši barvah. Spregledati pa ne gre niti zanimivih tapet, ki domiselno ter enostavno popestrijo prostor.

Otroci bodo gotovo vzkliknili od navdušenja, ob igralnih kotičkih kot so si ga zamislili notranji oblikovalci. Tukaj bodo na svoj račun prišle bodoče športne zvezde in mladi raziskovalci. V otroški sobah pa je tudi dovolj prostora za igrivo sanjarjenje, ter počitek. 

3D vizualizacije so delo Angelina Alekseeva in arhitekturnega biroja Lugerin Architects. Naj vam slike v spodnji galeriji služijo, kot navdih pri opremljanju vašega sanjskega doma. 

 

Angelina Alekseeva

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!