Otroško pohištvo iz evro palet

Prebudite kreativnega mojstra v sebi in se lotite izdelave otroškega pohištva iz odsluženih evro palet. Kreativno, ugodno in povrhu vsega še okolju prijazno.

Otroci rastejo, kot gobe po dežju. Starši smo nemalokrat začudeni, kako so lahko hlače, ki jih je malček nosil še ne dolgo nazaj, naenkrat prekratke. Otroci pa ne prerastejo hitro zgolj konfekcijske številke. Tudi njihove igrače in igralni kotički so hitro premajhni za njihove velike sanje.

Naša rešitev je recikliranje evro palet. O vsestranskosti palet smo na naši stani že pisali. Danes smo za vas zbrali nekaj idej za izdelavo otroškega pohištva iz palet. Prednosti tovrstnega pohištva je več: palete so cenovno dostopne, dovoljujejo veliko kreativnost, po uporabi pa jih lahko ponovno razstavite in uporabite za kurjavo. 

Delo z paletami, resda zahteva dve pridni roki, mizarsko znanje in bujno domišlijo, a rezulat je vsekakor je vsekakor vreden truda. Nad njim bodo prav gotovo najbolj navdušeni najmlajši, ki se bodo gotovo zaljubili v svoja nova igrala, vi pa boste postali najbolj "kul starš".

 Sorodni članki

Ureditev dnevne sobe po Feng Shui-ju

Feng Shui je starodavna kitajska veščina urejanja zunanjega in notranjega prostora, ki osvaja svet. Za vas smo ...

Izbira sedežne garniture

Udobnost, kakovost in videz so glavni kriteriji pri izbiri sedežne garniture. Pri nakupu moramo biti posebej pozorni, ...

Morski konjiček

Poletje se nam je letos malce skrilo. Da bi ga vsaj malce priklicali, smo Akronovci za vas pripravili simpatično ...

Božični okraski

Do božiča sta še natanko dva tedna. Že imate smrekico? Kaj pa okraske? Danes vam predstavljamo simpatično idejo za ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: