Otroško pohištvo iz evro palet

Prebudite kreativnega mojstra v sebi in se lotite izdelave otroškega pohištva iz odsluženih evro palet. Kreativno, ugodno in povrhu vsega še okolju prijazno.

Otroci rastejo, kot gobe po dežju. Starši smo nemalokrat začudeni, kako so lahko hlače, ki jih je malček nosil še ne dolgo nazaj, naenkrat prekratke. Otroci pa ne prerastejo hitro zgolj konfekcijske številke. Tudi njihove igrače in igralni kotički so hitro premajhni za njihove velike sanje.

Naša rešitev je recikliranje evro palet. O vsestranskosti palet smo na naši stani že pisali. Danes smo za vas zbrali nekaj idej za izdelavo otroškega pohištva iz palet. Prednosti tovrstnega pohištva je več: palete so cenovno dostopne, dovoljujejo veliko kreativnost, po uporabi pa jih lahko ponovno razstavite in uporabite za kurjavo. 

Delo z paletami, resda zahteva dve pridni roki, mizarsko znanje in bujno domišlijo, a rezulat je vsekakor je vsekakor vreden truda. Nad njim bodo prav gotovo najbolj navdušeni najmlajši, ki se bodo gotovo zaljubili v svoja nova igrala, vi pa boste postali najbolj "kul starš".

 Sorodni članki

Izdelava okrasnega znaka

Drobni okraski dajejo domu dušo. Posebej izrazni so tisti, ki jih izdelamo sami. Danes vam predstavljamo idejo, kako z ...

Adventi venček

Pa vi? Ste letos že izdelali venček, ki bo kraljeval sredi mize in razveseljeval tja do božiča? Za vas smo poiskali ...

Novi salon pohištva v Ljubljani

Pri Akronu že 28 let vztrajno in uspešno sledimo kupčevim željam. Vedno večje povpraševanje in več zadovoljnih ter ...

Minimalistični stoli

KaNa čem pa vi sedite? Na lesenem, plastičnem ali mehko oblazinjenem stolu? Danes vam predstavljamo drzno ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: