Otroško pohištvo iz evro palet

Prebudite kreativnega mojstra v sebi in se lotite izdelave otroškega pohištva iz odsluženih evro palet. Kreativno, ugodno in povrhu vsega še okolju prijazno.

Otroci rastejo, kot gobe po dežju. Starši smo nemalokrat začudeni, kako so lahko hlače, ki jih je malček nosil še ne dolgo nazaj, naenkrat prekratke. Otroci pa ne prerastejo hitro zgolj konfekcijske številke. Tudi njihove igrače in igralni kotički so hitro premajhni za njihove velike sanje.

Naša rešitev je recikliranje evro palet. O vsestranskosti palet smo na naši stani že pisali. Danes smo za vas zbrali nekaj idej za izdelavo otroškega pohištva iz palet. Prednosti tovrstnega pohištva je več: palete so cenovno dostopne, dovoljujejo veliko kreativnost, po uporabi pa jih lahko ponovno razstavite in uporabite za kurjavo. 

Delo z paletami, resda zahteva dve pridni roki, mizarsko znanje in bujno domišlijo, a rezulat je vsekakor je vsekakor vreden truda. Nad njim bodo prav gotovo najbolj navdušeni najmlajši, ki se bodo gotovo zaljubili v svoja nova igrala, vi pa boste postali najbolj "kul starš".

 Sorodni članki

Nenavadne police

Iščete hitro in ugodno rešitev za preureditev doma? Vam primanjkuje shrambnega prostora? Ali pa preprosto iščete tisti ...

Omara za čevlje

Vsakdo, ki ima doma nekaj več parov obutve, se je gotovo že srečal s težavo glede njenega shranjvanja. Za tokratni ...

Dom v 50 odtenkih sive

Knjiga "50 odtenkov sive" je obnorela svet. Sedaj je na pohodu še siva barva, ki v velikem slogu prihaja v naše ...

5 vročih trendov

Prav gotovo je ena izmed težjih stvari v svetu oblikovanja in notranje opreme, sledenje zadnjim trendom in nenehno ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave