Dodatki za dom po meri minimalistov

Na kaj pomislite ob besedi minimalizem? Vaš najljubši slog ali na izčiščen dolgčas? Za vse ljubitelje tega premišljenega stila bo današnji nasvet pravcati posladek, vse ki ga pa še ne obožujete, bo pa prepričal da še enkrat premislite.

Minimalizem je zelo na kratko, sodeoben, urbam slog, ki s premišljenimi potezami in nakupi pohištva v prakso postavlja zlato pravilo: "MANJ JE VEČ". Zanj je značilno skrbno izbrano pohištvo, umirjeni kontrasti in materiali, ki sami pripovedujejo zgodbo.

Pa vendar miminalizem ni zgolj dolgočasna belina. Z malce truda s lahko tudi preproste, umirjene kombinacije zelo udarne? Ne verjamete? Poigrajte se z našimi nasveti in prevetrite vaše asketsko svetišče.

Materiali

Pri izbiri materialov so zapriseženi minimalisti še posebej pozorni. Začinite svojo jedilnico z dodatki v naravnem lesu. Ali pa v dnevno sobo postavite par večnih kosov pletenega pohištva. Pri tem naj bo vaše višje vodilo seveda estetska nota. Dober dodatek so tudi različne kovine, ki popestrijo belino.Naprimer bakreni lestenec ali barvne cevi v kopalnici.

Tekstil

Opazen dodatek doma so prav gotovo preproge. Z velikimi geometriskimi vzorci, ki jim dodate nekaj ujemajočih blazin, nikakor ne boste zgrešili. Lep ambientalni okras so tudi zavese. Te v prostor vnesejo barvo in razigranost. Nekaj idej za ureditev doma po minimalističnih načelih lahko najdete tudi v spodnji galeriji.
akcija odeja

Sorodni članki

Pogradi

Pogradi so izredno praktična rešitev za vse majhne prostore. Za vas smo zbrali nekaj sodobnih dizajnov pogradov, ki ...

Decembrska ustvarjalnica

Adventni venec, praznične voščilnice, okrasitev doma, zavijanje daril. To je le nekaj čudovitih ustvarjalnih trenutkov, ...

Prenova stanovanja

Vas zmrazi, ko pomislite na selitev? Mene tudi. Kar naenkrat si v kaosu, nič več ti ni jasno, najraje bi vse skupaj ...

Avtomobilčki na steni

Je tudi vaš malček povsem navdušen nad majhnimi avtomobili? So tudi pri vas ti že dobili svoj prostor v vsakem kotičku ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: