Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Dodatki za dom po meri minimalistov

Minimalizem je zelo na kratko, sodeoben, urbam slog, ki s premišljenimi potezami in nakupi pohištva v prakso postavlja zlato pravilo: "MANJ JE VEČ". Zanj je značilno skrbno izbrano pohištvo, umirjeni kontrasti in materiali, ki sami pripovedujejo zgodbo.

Pa vendar miminalizem ni zgolj dolgočasna belina. Z malce truda s lahko tudi preproste, umirjene kombinacije zelo udarne? Ne verjamete? Poigrajte se z našimi nasveti in prevetrite vaše asketsko svetišče.

Materiali

Pri izbiri materialov so zapriseženi minimalisti še posebej pozorni. Začinite svojo jedilnico z dodatki v naravnem lesu. Ali pa v dnevno sobo postavite par večnih kosov pletenega pohištva. Pri tem naj bo vaše višje vodilo seveda estetska nota. Dober dodatek so tudi različne kovine, ki popestrijo belino. Naprimer bakreni lestenec ali barvne cevi v kopalnici.

Tekstil

Opazen dodatek doma so prav gotovo preproge. Z velikimi geometriskimi vzorci, ki jim dodate nekaj ujemajočih blazin, nikakor ne boste zgrešili. Lep ambientalni okras so tudi zavese. Te v prostor vnesejo barvo in razigranost. Nekaj idej za ureditev doma po minimalističnih načelih lahko najdete tudi v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!