Stanovanje v stilu 60-tih let

Žive barve in razgibane postavitve. Stil 60-tih let se vrača v velikem slogu, in mi ga z veseljem pozdravljamo.

Simpatičen dom, ki vam ga predstavljamo danes, je delo izredno domiselne ekipe po imenu Plasterina. Čeprav na prvi pogled deluje precej izčiščeno in minimalne linije govorijo v prid sodobnih trendov, drobni detajli izdajajo od kod navdih za opremo.

Odprti prostori

Vredna posnemanja je prav gotovo odprta zasnova. Ozka kuhinja v dveh linijah se povezuje z majhno jedilnico, ta pa se odpira v prostorno dnevno sobo. Element, ki povezuje vse tri prostore, je stropna luč, ki spominja na pajkove noge. "Odštekan" element, ki pa povsem deluje v celotni zasnovi. 

Barve

Barvna paleta je umirjena. Narekovali so jo naravni toni 60-ih let, ki so poskušali zbližati naravo in človeka. V stanovanju se pojavlja dosti sive, ki se krasno prepleta z naravno barvo lesa in vedno aktulno belo. Poživitev so rumeni detajli in seveda "majhen notranji vrt", ki visi kar s stropa v kuhinji. Spregledati pa ne gre niti preprog, ki z zanimivim vzorcem popestrijo celoto.

Spalnica s švedskim pridihom

Če je osrednji prostor povsem v stilu umirjenih 60-tih, je spalnica povsem druga zgodba. Svetle barve, belo obarvani zidaki in lesena tla se vijejo v smeri skandinavske umirjenosti. Da so oblikovalci svoj navdih črpali prav tam, potrdi veliko rogovje nad posteljo. In prav postelja je vredna podrobnega ogleda - knjižna polica kot posteljni okvir je zanimiva domislica, ki popestri spalnično belino. 


 


Sorodni članki

Slika na lesu

Bližajo se prazniki. O tem pričajo polna nakupovalna središča in premosorazmerno polni vozički. Za vse, ki iščete ...

Jabolko presenečenja

Toplo vreme je kot nalašč za urejanje doma in okolice. Za vas smo pripravili zanimivo »naredi sam« idejo, ki bo ...

Sodobne kopalnice

Kopalnice so že dolgo veliko več kot prostor, namenjen zgolj osebni higieni. Moderni trendi so kopalnice postavili ob ...

Ajurveda v vsakdanjem življenju

Ljudje danes živimo precej hiter tempo. Rezultat našega življenjskega sloga pa je nemalokrat slabo počutje in obilica ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: