Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Stanovanje v stilu 60-tih let

Simpatičen dom, ki vam ga predstavljamo danes, je delo izredno domiselne ekipe po imenu Plasterina. Čeprav na prvi pogled deluje precej izčiščeno in minimalne linije govorijo v prid sodobnih trendov, drobni detajli izdajajo od kod navdih za opremo.

Odprti prostori

Vredna posnemanja je prav gotovo odprta zasnova. Ozka kuhinja v dveh linijah se povezuje z majhno jedilnico, ta pa se odpira v prostorno dnevno sobo. Element, ki povezuje vse tri prostore, je stropna luč, ki spominja na pajkove noge. "Odštekan" element, ki pa povsem deluje v celotni zasnovi. 

Barve

Barvna paleta je umirjena. Narekovali so jo naravni toni 60-ih let, ki so poskušali zbližati naravo in človeka. V stanovanju se pojavlja dosti sive, ki se krasno prepleta z naravno barvo lesa in vedno aktulno belo. Poživitev so rumeni detajli in seveda "majhen notranji vrt", ki visi kar s stropa v kuhinji. Spregledati pa ne gre niti preprog, ki z zanimivim vzorcem popestrijo celoto.

Spalnica s švedskim pridihom

Če je osrednji prostor povsem v stilu umirjenih 60-tih, je spalnica povsem druga zgodba. Svetle barve, belo obarvani zidaki in lesena tla se vijejo v smeri skandinavske umirjenosti. Da so oblikovalci svoj navdih črpali prav tam, potrdi veliko rogovje nad posteljo. In prav postelja je vredna podrobnega ogleda - knjižna polica kot posteljni okvir je zanimiva domislica, ki popestri spalnično belino. 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!