Stanovanje v stilu 60-tih let

Žive barve in razgibane postavitve. Stil 60-tih let se vrača v velikem slogu, in mi ga z veseljem pozdravljamo.

Simpatičen dom, ki vam ga predstavljamo danes, je delo izredno domiselne ekipe po imenu Plasterina. Čeprav na prvi pogled deluje precej izčiščeno in minimalne linije govorijo v prid sodobnih trendov, drobni detajli izdajajo od kod navdih za opremo.

Odprti prostori

Vredna posnemanja je prav gotovo odprta zasnova. Ozka kuhinja v dveh linijah se povezuje z majhno jedilnico, ta pa se odpira v prostorno dnevno sobo. Element, ki povezuje vse tri prostore, je stropna luč, ki spominja na pajkove noge. "Odštekan" element, ki pa povsem deluje v celotni zasnovi. 

Barve

Barvna paleta je umirjena. Narekovali so jo naravni toni 60-ih let, ki so poskušali zbližati naravo in človeka. V stanovanju se pojavlja dosti sive, ki se krasno prepleta z naravno barvo lesa in vedno aktulno belo. Poživitev so rumeni detajli in seveda "majhen notranji vrt", ki visi kar s stropa v kuhinji. Spregledati pa ne gre niti preprog, ki z zanimivim vzorcem popestrijo celoto.

Spalnica s švedskim pridihom

Če je osrednji prostor povsem v stilu umirjenih 60-tih, je spalnica povsem druga zgodba. Svetle barve, belo obarvani zidaki in lesena tla se vijejo v smeri skandinavske umirjenosti. Da so oblikovalci svoj navdih črpali prav tam, potrdi veliko rogovje nad posteljo. In prav postelja je vredna podrobnega ogleda - knjižna polica kot posteljni okvir je zanimiva domislica, ki popestri spalnično belino. 


 


akcija odeja

Sorodni članki

Praktično pohištvo

Iščete za svoj dom pohištvo, ki ponuja nekaj več? Za vas smo poiskali čudovit navdih. Večnamensko pohištvo, ki prihaja ...

Vinski sodi malo drugače

Jesen kliče k trgatvam. K tem pa obvezno sodi pospravljanje in urejanje kleti. Današnja »naredi sam« idejnica je kot ...

Morski konjiček

Poletje se nam je letos malce skrilo. Da bi ga vsaj malce priklicali, smo Akronovci za vas pripravili simpatično ...

Pisani stoli

Na udobnem stolu si zlahka odpočijemo. Na lepem pa dobijo zaslužen počitek tudi oči. Predstavljamo vam barvito ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: