Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Odprte omare v spalnici

Dobro organizirana spalnična omara je brez dvoma velik zalogaj. Potrebno je smiselno umestiti prav vsa oblačila, obenem pa poskrbeti za preglednost. Ljudje pa smo različni. In prav takšne so tudi naše potrebe. Medtem ko ljubitelji džinsa prisegajo na več kot en par hlač, privrženci čevljev nikoli ne najdejo dovolj prostora za vse pare obutve. 

Danes bomo namesto k "skritim" vgradnim omaram pokukali k odprtim različicam, ki prihajajo iz podjetja Alf Italia. Njihova posebnost je povsem odprta zasnova, ki omogoča veliko preglednost. Stvari so zmeraj pri roki, obenem pa prav ta odprtost tudi največjim "lenuščkom" prepreči kopičenje nepotrebnih ali nepospravljenih stvari.

Odprte omare so lahko samostojni zidni element, ali pa del garderobne omare. Postavljene v prostor prav gotovo kradejo poglede in popestrijo ambient. Pika na i so drobni dodatk - kot so lični kovčki ali najljubše fotografije s potovanj, ki jih enostavno postavite na police omare. Zakaj pa ne bi vaša spalnica delovala kot trgovina, kjer vedno znova izberete najljubše kose oblačil? Nekaj izvedb odprte omare lahko najdete tudi v spodnji galeriji. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!