Odprte omare v spalnici

Prestavljajte si, da se zjutraj zbudite in v omari zlahka najdete popolno kombinacijo oblačil za v službo. Brez iskanja in razmetanih polic. Rešitev so tako imenovane odprte omare.

Dobro organizirana spalnična omara je brez dvoma velik zalogaj. Potrebno je smiselno umestiti prav vsa oblačila, obenem pa poskrbeti za preglednost. Ljudje pa smo različni. In prav takšne so tudi naše potrebe. Medtem ko ljubitelji džinsa prisegajo na več kot en par hlač, privrženci čevljev nikoli ne najdejo dovolj prostora za vse pare obutve. 

Danes bomo namesto k "skritim" vgradnim omaram pokukali k odprtim različicam, ki prihajajo iz podjetja Alf Italia. Njihova posebnost je povsem odprta zasnova, ki omogoča veliko preglednost. Stvari so zmeraj pri roki, obenem pa prav ta odprtost tudi največjim "lenuščkom" prepreči kopičenje nepotrebnih ali nepospravljenih stvari.

Odprte omare so lahko samostojni zidni element, ali pa del garderobne omare. Postavljene v prostor prav gotovo kradejo poglede in popestrijo ambient. Pika na i so drobni dodatk - kot so lični kovčki ali najljubše fotografije s potovanj, ki jih enostavno postavite na police omare. Zakaj pa ne bi vaša spalnica delovala kot trgovina, kjer vedno znova izberete najljubše kose oblačil? Nekaj izvedb odprte omare lahko najdete tudi v spodnji galeriji. akcija vgradne omare

Sorodni članki

Majhna stanovanja

Mala kvadratura doma, ne pomeni nujno tudi majhnih možnosti. Danes vam predstavljamo majhna stanovanja, ki so postala ...

Prednosti garsonjere

Garsonjere postajajo vedno bolj popularne. V določeni meri so razlog (še vedno) visoke cene nepremičnin, tukaj pa je ...

Jesenski trendi

Čeprav se zdi, da se poletje še ni zaključilo, oblikovalci s svojimi vročimi trendi počasi, a zanesljivo, kličejo ...

Pohištvo za otroško sobo

Opremite otroško sobo s »šik« kosi pohištva, ki bodo vaše malčke navduševali tudi, ko zrastejo. Za vas smo izbrali ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave