Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Stanovanje v stilu »pop arta«

Če povzamemo na kratko: Pop art je stil, ki se je pojavil v umetnosti in posledično v notranjem oblikovanju ob koncu 50. let 20. stoletja. Sprva se je slog pojavil v Veliki Britaniji in se nato močno razbohotil tudi v Združenih državah Amerike. Umetniki so v svojih pisanih delih upodabljali tedaj popularne ikone pop kulture, ter tako prikazovali univerzalno in malce potrošniško naravnano družbo.

V današnji rubriki trendov in nasvetov vam predstavljamo delo ruskega oblikovalca Dmitriya Schuke, ki je na precej sodoben način uporabil prvine pop art kulture. V svoje delo je vnesel barvitost, razgibanost in nenavadne pohištvene kose, ki so iz precej klasičnega stanovanja naredili dom, ki izstopa.

Pop art nam ponuja krasen način za kombiniranje drznih barv, ki bi bile drugače videti precej kičasto. Ta pisani stil pa dovoljuje skorajda vse. Gre pravzaprav za igro kontrastov, ki se stopnjujejo preko vseh prostorov. Pika na i samemu interierju pa so prav gotovo neobičajni pohištveni kosi, ki resnično začinijo ambient. Za navdih vam omenjeno stanovanje, predstavljamo v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!