Stanovanje v stilu »pop arta«

Tudi vi iščete za ureditev svojega stanovanja svežo in pisano idejo? Morda je prava rešitev za vas ureditev stanovanja v stilu pop arta.

Če povzamemo na kratko: Pop art je stil, ki se je pojavil v umetnosti in posledično v notranjem oblikovanju ob koncu 50. let 20. stoletja. Sprva se je slog pojavil v Veliki Britaniji in se nato močno razbohotil tudi v Združenih državah Amerike. Umetniki so v svojih pisanih delih upodabljali tedaj popularne ikone pop kulture, ter tako prikazovali univerzalno in malce potrošniško naravnano družbo.

V današnji rubriki trendov in nasvetov vam predstavljamo delo ruskega oblikovalca Dmitriya Schuke, ki je na precej sodoben način uporabil prvine pop art kulture. V svoje delo je vnesel barvitost, razgibanost in nenavadne pohištvene kose, ki so iz precej klasičnega stanovanja naredili dom, ki izstopa.

Pop art nam ponuja krasen način za kombiniranje drznih barv, ki bi bile drugače videti precej kičasto. Ta pisani stil pa dovoljuje skorajda vse. Gre pravzaprav za igro kontrastov, ki se stopnjujejo preko vseh prostorov. Pika na i samemu interierju pa so prav gotovo neobičajni pohištveni kosi, ki resnično začinijo ambient. Za navdih vam omenjeno stanovanje, predstavljamo v spodnji galeriji.

 Sorodni članki

Nenavadne ideje

Ste tudi vi kot otrok sanjali o hiški na drevesu? Mogoče o tako velikem akvariju, da bi se skorajda dalo spati v njem? ...

Popestritev sten

Bela zima. Belo pohištvo. Bele stene. Vas ob zadnjem stavku kar strese? Iščete simpatično zamisel za popestritev ...

Pisani stoli

Na udobnem stolu si zlahka odpočijemo. Na lepem pa dobijo zaslužen počitek tudi oči. Predstavljamo vam barvito ...

Reciklirani cd-ji

Prav gotovo se tudi vam doma na kar nekaj cd-jih nabira prah. Za vas smo pripravili nekaj enostavnih naredi sam idej, ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: