Stanovanje v stilu »pop arta«

Tudi vi iščete za ureditev svojega stanovanja svežo in pisano idejo? Morda je prava rešitev za vas ureditev stanovanja v stilu pop arta.

Če povzamemo na kratko: Pop art je stil, ki se je pojavil v umetnosti in posledično v notranjem oblikovanju ob koncu 50. let 20. stoletja. Sprva se je slog pojavil v Veliki Britaniji in se nato močno razbohotil tudi v Združenih državah Amerike. Umetniki so v svojih pisanih delih upodabljali tedaj popularne ikone pop kulture, ter tako prikazovali univerzalno in malce potrošniško naravnano družbo.

V današnji rubriki trendov in nasvetov vam predstavljamo delo ruskega oblikovalca Dmitriya Schuke, ki je na precej sodoben način uporabil prvine pop art kulture. V svoje delo je vnesel barvitost, razgibanost in nenavadne pohištvene kose, ki so iz precej klasičnega stanovanja naredili dom, ki izstopa.

Pop art nam ponuja krasen način za kombiniranje drznih barv, ki bi bile drugače videti precej kičasto. Ta pisani stil pa dovoljuje skorajda vse. Gre pravzaprav za igro kontrastov, ki se stopnjujejo preko vseh prostorov. Pika na i samemu interierju pa so prav gotovo neobičajni pohištveni kosi, ki resnično začinijo ambient. Za navdih vam omenjeno stanovanje, predstavljamo v spodnji galeriji.

 Sorodni članki

Opremljanje sobe za najstnika

Najstniki so običajno zahtevni naročniki. Sami točno vedo, kaj jim je všeč in kaj jim ne. Zaplete se, ko se želje in ...

Mozaik iz kamnov

Je tudi vaš otrok navdušen "nabiralec" kamnov? Potem je današnja "naredi sam" ideja kot nalašč za vas. Iz kamnov z ...

Prostor pod stopnicami

Prostor pod stopnicami je običajno najbolj neizrabljen prostor v hiši. Precej hitro postane mini skladišče za škatle in ...

Skandinavski stil opremljanja

Na kaj pomislite ob besedah skandinavski stil opremljanja? Izlet v Ikeo? Neskončno belino? Urejenost do potankosti? ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: