Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Minimalističen delovni kotiček

Domača pisarna že dolgo ni več redkost, pravzaprav postaja pravcata nuja. Napredek tehnologije je s seboj prinesel tudi manjše računalnike, med katerimi za domačo rabo vedno bolj prednjačijo prenosniki. In ker je dobro delovno vzdušje v veliki meri odvisno od urejenega delovnega okolja, vam danes predstavljamo nekaj nasvetov za postavitev delovne mize.

Pri postavitvi delovne mize moramo biti pozorni na to, da sončna svetloba pada na pisalno površino s prave strani. Najboljši položaj za mizo je, če sedimo tako, da je okno bočno od mize, najbolje na levi strani, za našim hrbtom pa stena.

Svetloba naj pada na površino z leve strani. Ker je običajno sestavni del mize tudi računalnik, moramo biti pozorni, da svetloba ne bo odsevala na zaslonu. Zlato pravilo je, da mora biti na delovni mizi vedno dovolj svetlobe.

Miza naj ima po potrebi mizico oziroma poličko za tipkovnico. Drug pomemben dejavnik je višina delovne površine. Sedeti je potrebno tako, da so stopala na tleh. V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj šik idej minimalističnih računalniških mizic, ki so delo različnih oblikovalcev (OneLessDesk, Milk, Airia Desk, itd,...).

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!