Minimalističen delovni kotiček

Računalnik je postal nepogrešljiv del našega življenja. Danes vam predstavljamo nekaj ličnih računalniških miz.

Domača pisarna že dolgo ni več redkost, pravzaprav postaja pravcata nuja. Napredek tehnologije je s seboj prinesel tudi manjše računalnike, med katerimi za domačo rabo vedno bolj prednjačijo prenosniki. In ker je dobro delovno vzdušje v veliki meri odvisno od urejenega delovnega okolja, vam danes predstavljamo nekaj nasvetov za postavitev delovne mize.

Pri postavitvi delovne mize moramo biti pozorni na to, da sončna svetloba pada na pisalno površino s prave strani. Najboljši položaj za mizo je, če sedimo tako, da je okno bočno od mize, najbolje na levi strani, za našim hrbtom pa stena.

Svetloba naj pada na površino z leve strani. Ker je običajno sestavni del mize tudi računalnik, moramo biti pozorni, da svetloba ne bo odsevala na zaslonu. Zlato pravilo je, da mora biti na delovni mizi vedno dovolj svetlobe.

Miza naj ima po potrebi mizico oziroma poličko za tipkovnico. Drug pomemben dejavnik je višina delovne površine. Sedeti je potrebno tako, da so stopala na tleh. V spodnji galeriji vam predstavljamo nekaj šik idej minimalističnih računalniških mizic, ki so delo različnih oblikovalcev (OneLessDesk, Milk, Airia Desk, itd,...).

 


 


Sorodni članki

Ideje za darila v zadnjem hipu

Se tudi vam zdi, da vam zmanjkuje časa za nakupe? Ali zgolj želite podariti nekaj iz srca? Vas srbijo prsti? Za vas smo ...

Rumena barva v jedilnici

Nič ne prikliče sonca v dom kot kanček rumene barve. Danes vam bomo pokazali, kako lahko čudovito uporabite rumene ...

Tematsko opremljene mladinske sobe

Opremljanje mladinske sobe je velik zalogaj. Pri opremljanju moramo nujno upoštevati želje in okus odraščajočega ...

Oprema enosobnega stanovanja

Tudi majhna stanovanja so lahko izredno prostorna. Danes vam predstavljamo opremo enosobnega stanovanja, ki lahko kljub ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: