Srečno in igrivo 2018

Prihaja čas prazničnih radosti in veselih pričakovanj. Čas, ko si vzamemo trenutke zase in za svojo družino. Obdobje, ko načrtujemo spremembe in premike v svojem življenju.

Za Akron bo to že 29. leto delovanja. Tako kot vsako leto, je tudi tokrat vaše zadovoljstvo z našim pohištvom naša največja želja. Pri tem seveda ne pozabimo na prijetno izkušnjo vseh vključenih v naš poslovnih proces. In tudi nekaterih potrebnih pomoči iz našega okolja. Zato smo tudi letos podprli delovanje prostovoljnega gasilskega društva, skrb za razvoj mladih, šolanje nadarjenih, zavod za zaščito živali in pomagali posameznikom pri reševanju zdravstvenih težav. Zavedamo se, da je medsebojna pomoč ključnega pomena za uspešno družbo, kjer prevladuje človečnost in razumevanje.

Želimo vam, da tudi pri vas doma zadiši po praznikih. Posvetite čas sebi in vašim najdražjim, toplim objemom, razumevanju in prijaznim besedam. Delite lepe misli in se razvajajte v domačnosti vašega doma.

V novo leto vstopite z ljubeznijo in pozitivno energijo. Naj bo 2018 srečno in igrivo, predvsem pa po vaši meri.

Mi smo že praznično razpoloženi :)

srečno 2018 akron


Sorodni članki

Zelena kopalnica

A tudi vi komaj čakate na pomlad? Naravo, ki se prebuja in s tem bujno zelenje? Zakaj ne bi letos prehiteli vremena in ...

Poletna lanterna

Poletje je čas dolgih sprehodov. Obilice sladoleda. Vročih dni in ležernih večerov. Danes vam predstavljamo krasno ...

3D popestritev stene

Ste naveličani slik in osladnih posterjev? Želite nekaj unikatnega in drugačnega? Ste pripravljeni na kreativno akcijo? ...

Osnove vastuja

Vam primanjkuje energije? Imate občutek, da vašemu domu manjka harmonije? Za dodatno pomoč pri opremljanju vam danes ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: