Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Spominki malo drugače

3D okvirji

Prav gotovo se tudi med vašimi potovalnimi spominki najde cel kup drobnarij, ki so premajhne za samostojno postavitev, a obenem predragocene, da bi jih zavrgli. Krasna rešitev za shranjevanje so tako imenovani 3D okvirji. Ti dajejo videz »škatlic«, vanje pa z lahkoto shranimo vse odrezke, razglednice in karte. Popestreni z ličnim napisom so čudovit sobni dodatek.

Črke

Zemljevide mest lahko z malo truda spremenite v simpatične črke. Te so lahko lesene in jih nato oblepite z zemljevidi. Ali pa se izdelave lotite s pomočjo kartona. Predlagamo, da za vsak napis uporabite pripadajoči zemljevid.

Ovekovečen trenutek

Najlepši spomini so tisti, ki jih delimo z nam dragimi osebami. Da bo spomin na lepe trenutke trajen, ga ovekovečite. Predlagamo, da popestrite klasične fotografije. Namesto običajnega belega paspartuja za sliko namestite karto mesta, kjer je nastala fotografija. Ali pa za ozadje prilepite vse majhne listke in karte, ki so zaznamovali vaše potovanje.

Zemljevidi malo drugače

Zemljevide lahko uporabite tudi za izdelavo dekorativnih predmetov. Na ta način bodo vaše najljubše destinacije vedno blizu. Iz starih kart lahko naredite lično stensko verigo, metulje, dekorativno tapeto ali pa zemljevid uporabite za prenovo svetilke. Vanj lahko oblečete plutovinasto podlago, kjer nato z bucikami označujete svoje najljubše kraje.  Nekaj navdiha smo za vas zbrali v spodnji galeriji.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!