Sovice

So vas že obnorele prikupne sovice? Za vas smo zbrali kopico »naredi sam« idej za izdelavo majhnih in velikih sov, ki bodo polepšale vaš dom.

Sove in sovice se že dobri dve sezoni pojavljajo skorajda povsod. Najdemo jih na šolskih torbah, potiskih majic, okrasnih blazinah in celo kot dekoracijo na pecivu. Če so tudi vas povsem navdušile je današnja ustvarjalnica, kot nalašč za vas.

Sove iz kamnov

Tudi v naravi so sove majhne in velike, suhljate in bolj okrogle- kot kamni, ki so neenakomernih oblik. In prav zato so pravšnji za izdelavo sov, ki jih lahko uporabite, kot dekorativni element na mizi, obtežilnik papirja in serviet ali pa kot edinstven dodatek na darilu. Slikanja na kamne se lahko lotite z akrilnimi barvami ali pa kar z alkoholnimi flomastri.

Stenski okras

Sove so tudi krasen stenski okras. Za popestritev sten boste potrebovali opazen okvir za sliko. Sove lahko z akrilnimi barvami naslikate na tršo podlago ali les. Dodajte še majhna obešala in dobili boste krasno sliko z dodatkom za obešanje ključev. Iz gumbov nalepljenih na papir pa lahko izdelate enostavno sovjo silhueto.

Sova iz blaga

V kolikor ste vešči šivanja, priporočamo da se lotite izdelave sovic iz blaga ali filca. Izdelate lahko torbe v obliki sove. Otrokom bodo posebej všeč mehke sovice iz blaga. Krasen dodatek za kavč pa so blazine z motivom sov - prešijte stare blazine z ostanki blaga v obliki pisane sove. Kopico kreativnih idej pa boste našli tudi v spodnji galeriji.

 Sorodni članki

Spalnica v mansardi

Krajši zimski dnevi še poudarjajo pomen sonca in dnevne svetlobe. Ta ni pomembna zgolj za »razsvetljavo«, ampak vpliva ...

Ustvarjalni december

Vonj sveže pečenih piškotov, smrekovih vejic in cimeta. Pa dišeče kuhano vino in tople rokavice. Mesto, ki se mu mudi ...

Klop v predsobi

V eni roki torba, v drugi jakna. Nerodno poskakujete sem in tja in si stoje poskušate natakniti še drug čevelj. Zveni ...

"Washi" trakovi

Poznate "washi" trakove? Prikupne pisane lepilne trakove, ki so osvojili svet? Za vas smo poiskali kar 9 kreativnih ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: