Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Sovice

Sove in sovice se že dobri dve sezoni pojavljajo skorajda povsod. Najdemo jih na šolskih torbah, potiskih majic, okrasnih blazinah in celo kot dekoracijo na pecivu. Če so tudi vas povsem navdušile je današnja ustvarjalnica, kot nalašč za vas.

Sove iz kamnov

Tudi v naravi so sove majhne in velike, suhljate in bolj okrogle- kot kamni, ki so neenakomernih oblik. In prav zato so pravšnji za izdelavo sov, ki jih lahko uporabite, kot dekorativni element na mizi, obtežilnik papirja in serviet ali pa kot edinstven dodatek na darilu. Slikanja na kamne se lahko lotite z akrilnimi barvami ali pa kar z alkoholnimi flomastri.

Stenski okras

Sove so tudi krasen stenski okras. Za popestritev sten boste potrebovali opazen okvir za sliko. Sove lahko z akrilnimi barvami naslikate na tršo podlago ali les. Dodajte še majhna obešala in dobili boste krasno sliko z dodatkom za obešanje ključev. Iz gumbov nalepljenih na papir pa lahko izdelate enostavno sovjo silhueto.

Sova iz blaga

V kolikor ste vešči šivanja, priporočamo da se lotite izdelave sovic iz blaga ali filca. Izdelate lahko torbe v obliki sove. Otrokom bodo posebej všeč mehke sovice iz blaga. Krasen dodatek za kavč pa so blazine z motivom sov - prešijte stare blazine z ostanki blaga v obliki pisane sove. Kopico kreativnih idej pa boste našli tudi v spodnji galeriji.

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!