Pospravljena kuhinja

Ste tudi vi nezadovoljni z redom v vaši kuhinji? Včasih zaman iščete pokrovke in je drobna posoda kljub trudu razmetana? Za vas smo zbrali nekaj uporabnih trikov za popolnoma urejeno kuhinjo.

Urejeni predali

Predali so običajno pravcati vir nereda. Različno velike embalaže, odprti paketi in drobni predmeti težko najdejo pravo mesto. Predlagamo, da v predal postavite plastične embalaže enake velikosti. Na vrh napišite njihovo vsebino, naprimer sladkor, testenine, kosmiči,... Enako velike embalaže bodo poskrbele za urejen videz in preglednost.

Imeti pri roki

Se vam pogosto dogaja, da ob kuhanju kave ne najdete žlice? Ali tiste prave merice za testenine? Predlagamo, da drobne pripomočke, ki jih vsakodnevno uporabljate, pospravite ob sam štedilnik. Vzemite večji lonček,- lahko tudi okrasni cvetlični, in vanj pospravite žlice in kuhalnice.

Pritrjeno na steno

Tudi začimbe je dobro imeti pri roki. Če vam primanjkuje prostora v kuhinji in niste ljubitelj polic, jih lahko pritrdite kar na steno. Vse, kar potrebujete, so veliki magnetni trakovi ali table in posodice z magnetnim dnom. Za večjo preglednost ne pozabite označiti posodic.

Nenavadne ideje

Deske za rezanje se nam običajno nič kaj urejeno »skrivajo« v predalih. Zanje lahko uporabite droben pisarniški trik. Na steno pritrdite manjšo omarico oz. shranjevalnik dokumentov. Vanj lahko zelo elegantno pospravite rezalne deske in celo večje pokrovke. Kopico zanimivih idej pa lahko najdete tudi v spodnji galeriji.

 


 


Sorodni članki

Popoln izkoristek prostora

Majhna stanovanja so dokaz, da manjši prostor nikakor ne pomeni kompenzacije na račun uporanosti. Sodobne oblikovalski ...

Iz starega ... nov lestenec

Se tudi vam doma povaljuje kakšen zaprašen lestenec, ki je še preveč uporaben, da bi ga vrgli proč, a obenem ne dovolj ...

Prenova stanovanja

Vas zmrazi, ko pomislite na selitev? Mene tudi. Kar naenkrat si v kaosu, nič več ti ni jasno, najraje bi vse skupaj ...

Drugačne pisalne mize

Kaka je pa vaša? Pisalna miza, namreč. Čista klasika ali njena moderna različica? Za vas smo zbrali nekaj različic ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: