Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Pospravljena kuhinja

Urejeni predali

Predali so običajno pravcati vir nereda. Različno velike embalaže, odprti paketi in drobni predmeti težko najdejo pravo mesto. Predlagamo, da v predal postavite plastične embalaže enake velikosti. Na vrh napišite njihovo vsebino, naprimer sladkor, testenine, kosmiči,... Enako velike embalaže bodo poskrbele za urejen videz in preglednost.

Imeti pri roki

Se vam pogosto dogaja, da ob kuhanju kave ne najdete žlice? Ali tiste prave merice za testenine? Predlagamo, da drobne pripomočke, ki jih vsakodnevno uporabljate, pospravite ob sam štedilnik. Vzemite večji lonček,- lahko tudi okrasni cvetlični, in vanj pospravite žlice in kuhalnice.

Pritrjeno na steno

Tudi začimbe je dobro imeti pri roki. Če vam primanjkuje prostora v kuhinji in niste ljubitelj polic, jih lahko pritrdite kar na steno. Vse, kar potrebujete, so veliki magnetni trakovi ali table in posodice z magnetnim dnom. Za večjo preglednost ne pozabite označiti posodic.

Nenavadne ideje

Deske za rezanje se nam običajno nič kaj urejeno »skrivajo« v predalih. Zanje lahko uporabite droben pisarniški trik. Na steno pritrdite manjšo omarico oz. shranjevalnik dokumentov. Vanj lahko zelo elegantno pospravite rezalne deske in celo večje pokrovke. Kopico zanimivih idej pa lahko najdete tudi v spodnji galeriji.

 

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!