Pospravljena kuhinja

Ste tudi vi nezadovoljni z redom v vaši kuhinji? Včasih zaman iščete pokrovke in je drobna posoda kljub trudu razmetana? Za vas smo zbrali nekaj uporabnih trikov za popolnoma urejeno kuhinjo.

Urejeni predali

Predali so običajno pravcati vir nereda. Različno velike embalaže, odprti paketi in drobni predmeti težko najdejo pravo mesto. Predlagamo, da v predal postavite plastične embalaže enake velikosti. Na vrh napišite njihovo vsebino, naprimer sladkor, testenine, kosmiči,... Enako velike embalaže bodo poskrbele za urejen videz in preglednost.

Imeti pri roki

Se vam pogosto dogaja, da ob kuhanju kave ne najdete žlice? Ali tiste prave merice za testenine? Predlagamo, da drobne pripomočke, ki jih vsakodnevno uporabljate, pospravite ob sam štedilnik. Vzemite večji lonček,- lahko tudi okrasni cvetlični, in vanj pospravite žlice in kuhalnice.

Pritrjeno na steno

Tudi začimbe je dobro imeti pri roki. Če vam primanjkuje prostora v kuhinji in niste ljubitelj polic, jih lahko pritrdite kar na steno. Vse, kar potrebujete, so veliki magnetni trakovi ali table in posodice z magnetnim dnom. Za večjo preglednost ne pozabite označiti posodic.

Nenavadne ideje

Deske za rezanje se nam običajno nič kaj urejeno »skrivajo« v predalih. Zanje lahko uporabite droben pisarniški trik. Na steno pritrdite manjšo omarico oz. shranjevalnik dokumentov. Vanj lahko zelo elegantno pospravite rezalne deske in celo večje pokrovke. Kopico zanimivih idej pa lahko najdete tudi v spodnji galeriji.

 


 


Sorodni članki

Stanovanje v stilu 60-tih let

Žive barve in razgibane postavitve. Stil 60-tih let se vrača v velikem slogu, in mi ga z veseljem ...

Spalnica v mansardi

Krajši zimski dnevi še poudarjajo pomen sonca in dnevne svetlobe. Ta ni pomembna zgolj za »razsvetljavo«, ampak vpliva ...

Unikatni tlakovci

Toplo vreme je kot nalašč za drobna opravila zunaj. Zakaj ne bi letos z urejanjem vrta pričeli še pred pomladjo? ...

Velikonočni okraski iz slanega testa

Za vas smo pripravili ustvarjalno idejo, za katero boste skoraj vse potrebščine našli kar v kuhinji. Pokazali vam bomo, ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: