Sladoledne palčke

Za vas smo pripravili sladko »naredi sam« idejo. Sladko, ker boste za zbrane ideje potrebovali kar nekaj sladolednih palčk. Verjamemo, da to ne bo problem.

Prikupna sestavljanka

Otroci obožujejo sestavljanje in še posebej razstavljanje. Sladoledne palčke so ravno pravšnje oblike za izdelavo sestavljanke. Izdelava domačih »puzlov« je sila preprosta. Najprej zložite eno ob drugo več palčk. Ko boste zadovoljni z dobljeno površino jih prelepite s krep selotejpom. Na ta način boste preprečili morebitno premikanje palčk. S poljubnim motivom nato porišite palčke ali pa delo prepustite vašim najmlajšim. Ko se barva posuši, odstranite selotejp in zabava se lahko prične.

Pisane zapestnice

Iz palčk lahko izdelate tudi lesene zapestnice. Delo zahteva malce več časa, sama izdelava pa je enostavna. Palčke čez noč namočite v vroči vodi. Nato vsako posebej previdno zvijte, položite v kozarec in pustite, da se posuši. Ko bodo suhe, bodo obdržale obliko. Z akrilnimi barvami jih nato porišite. Pika na i bodo prav gotovo svetleči detajli.

Otroške lutke

Majhne lutke so super igralen pripomoček. Različne podobe poskrbijo za razigrano domišljijo malčkov. Najboljše pri njih pa je, da jih lahko izdelate sami doma. Sladolednim lučkam narišite obraze. Poigrajte se z različnimi izrazi. Spretni s škarjami pa jih lahko tudi oblečete. Dela se bodo razveselili tudi najmlajši. Vse ideje si lahko ogledate v spodnji galeriji.  

 


Sorodni članki

Jesenska ustvarjalnica

Morda se zdi še daleč, a jesen je tik pred vrati. Z njo prihaja kup idej za nove ustvarjalne podvige. Enega izmed njih ...

Balkon - skrita oaza

Vedno daljši in toplejši dnevi so kot nalašč za večerna posedanja. In kaj je po dolgem dnevu lepšega, kot zlekniti se ...

Jedilnice Cattelan Italia

Italijani niso poznani zgolj po izvrstnem sladoledu, lepih ženskah in dobri hrani. Odlikuje jih tudi izbran okus in ...

Bela in črna, črna in bela

Kombinacija črne in bele barve je preprosto brezčasna. Za vas smo zbrali nekaj navdihujočih idej, kako ju kombinirati ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: