Sladoledne palčke

Za vas smo pripravili sladko »naredi sam« idejo. Sladko, ker boste za zbrane ideje potrebovali kar nekaj sladolednih palčk. Verjamemo, da to ne bo problem.

Prikupna sestavljanka

Otroci obožujejo sestavljanje in še posebej razstavljanje. Sladoledne palčke so ravno pravšnje oblike za izdelavo sestavljanke. Izdelava domačih »puzlov« je sila preprosta. Najprej zložite eno ob drugo več palčk. Ko boste zadovoljni z dobljeno površino jih prelepite s krep selotejpom. Na ta način boste preprečili morebitno premikanje palčk. S poljubnim motivom nato porišite palčke ali pa delo prepustite vašim najmlajšim. Ko se barva posuši, odstranite selotejp in zabava se lahko prične.

Pisane zapestnice

Iz palčk lahko izdelate tudi lesene zapestnice. Delo zahteva malce več časa, sama izdelava pa je enostavna. Palčke čez noč namočite v vroči vodi. Nato vsako posebej previdno zvijte, položite v kozarec in pustite, da se posuši. Ko bodo suhe, bodo obdržale obliko. Z akrilnimi barvami jih nato porišite. Pika na i bodo prav gotovo svetleči detajli.

Otroške lutke

Majhne lutke so super igralen pripomoček. Različne podobe poskrbijo za razigrano domišljijo malčkov. Najboljše pri njih pa je, da jih lahko izdelate sami doma. Sladolednim lučkam narišite obraze. Poigrajte se z različnimi izrazi. Spretni s škarjami pa jih lahko tudi oblečete. Dela se bodo razveselili tudi najmlajši. Vse ideje si lahko ogledate v spodnji galeriji.  

 


Sorodni članki

Popolno urejena domača pisarna

Delo od doma postaja vedno pogostejša praksa. Za vas smo poiskali nekaj idej za ureditev domače ...

Vinilne stenske nalepke

Preurejate dom? Ali pa preprosto potrebujete spremembo brez prevelikega finančnega vlaganja? Popestrite svoj dom z ...

Jesenska preobleka doma

Želite tudi vi košček jesenske lepote prenesti v dom? Danes vam ponujamo nekaj nasvetov, kako poceni in ljubko jesensko ...

Obročno odplačevanje pohištva

Do vgradnega pohištva enostavno in ugodno. Ponujamo vam obročno odplačevanje s karticami: MasterCard, Visa, Karanta, ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: