Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Sladoledne palčke

Prikupna sestavljanka

Otroci obožujejo sestavljanje in še posebej razstavljanje. Sladoledne palčke so ravno pravšnje oblike za izdelavo sestavljanke. Izdelava domačih »puzlov« je sila preprosta. Najprej zložite eno ob drugo več palčk. Ko boste zadovoljni z dobljeno površino jih prelepite s krep selotejpom. Na ta način boste preprečili morebitno premikanje palčk. S poljubnim motivom nato porišite palčke ali pa delo prepustite vašim najmlajšim. Ko se barva posuši, odstranite selotejp in zabava se lahko prične.

Pisane zapestnice

Iz palčk lahko izdelate tudi lesene zapestnice. Delo zahteva malce več časa, sama izdelava pa je enostavna. Palčke čez noč namočite v vroči vodi. Nato vsako posebej previdno zvijte, položite v kozarec in pustite, da se posuši. Ko bodo suhe, bodo obdržale obliko. Z akrilnimi barvami jih nato porišite. Pika na i bodo prav gotovo svetleči detajli.

Otroške lutke

Majhne lutke so super igralen pripomoček. Različne podobe poskrbijo za razigrano domišljijo malčkov. Najboljše pri njih pa je, da jih lahko izdelate sami doma. Sladolednim lučkam narišite obraze. Poigrajte se z različnimi izrazi. Spretni s škarjami pa jih lahko tudi oblečete. Dela se bodo razveselili tudi najmlajši. Vse ideje si lahko ogledate v spodnji galeriji.  

 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!