Sodobna prenova stanovanja

Se lotevate prenove stanovanja? Vam ob vsem delu zmanjkuje navdiha? Za vas smo poiskali odličen primer ureditve stanovanja, ki s svojo eleganco in prostornostjo jemlje dih.

Predstavljamo vam izredno odprto stanovanje, ki je po temeljiti prenovi zaživelo v povsem sodobni različici. Obnove doma za mlado družino se je lotilo oblikovalsko podjetje SVOYA Studio. Rezultat je preprost in svež oblikovalski pristop, ki veliko stanovanje deli na dva, navidezno ločena dela - prostor za odrasle in otroško cono.

Kako organizirati posamezne dele stanovanja?

Prednost velikih stanovanj je prav gotovo možnost poigravanja z organizacijo sob. V kolikor vam notranja razporeditev sten to dopušča, vam svetujemo, da se zgledujete po omenjenem stanovanju - ta ima namreč večino prostorov odprtih. Tako se kuhinja zliva v jedilnico, ta pa prehaja v dnevni prostor. Na ta način so vsi člani družine, kljub posedanju v različnih delih stanovanja, na nek način vedno povezani. Zanimiv detajl je zajtrkovalni pult. Ta je obenem nekakšno hrbtišče sedežne garniture in hkrati del jedilnice.

Izbira barv v stanovanju

V celotnem stanovanju prevladujejo 3 barve: črna, bela in odtenki sive. Dobro jih dopolnjujejo dodatki v naravnem lesu in posamezni srebrni dodatki, kot so velike viseče luči in kuhinjski dodatki. Tudi kopalnica ni barvno izstopajoča. Keramika v naravnih, zemeljskih odtenkih, se lepo zliva s spalnico. Oba prostora ločuje zgolj premična zavesa. Celoten dizajn stanovanja bi lahko strnili z besedami: odprt in prostoren, sodoben ambient. 

 akcija odeja

Sorodni članki

Rumena barva v jedilnici

Nič ne prikliče sonca v dom kot kanček rumene barve. Danes vam bomo pokazali, kako lahko čudovito uporabite rumene ...

Minimalističen delovni kotiček

Računalnik je postal nepogrešljiv del našega življenja. Danes vam predstavljamo nekaj ličnih računalniških ...

Popestritev prostora z dekoracijami

Se vam je že zgodilo, da ste celotno opremo prostora barvno in stilsko prilagodili očarljivemu dodatku? Meni se to kar ...

Buče kot dekoracija

Jeseni med namizno in zunanjo dekoracijo nikakor ne smejo manjkati buče. Za vas smo poiskali cel koš idej, ki bodo ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: