Sodobna prenova stanovanja

Se lotevate prenove stanovanja? Vam ob vsem delu zmanjkuje navdiha? Za vas smo poiskali odličen primer ureditve stanovanja, ki s svojo eleganco in prostornostjo jemlje dih.

Predstavljamo vam izredno odprto stanovanje, ki je po temeljiti prenovi zaživelo v povsem sodobni različici. Obnove doma za mlado družino se je lotilo oblikovalsko podjetje SVOYA Studio. Rezultat je preprost in svež oblikovalski pristop, ki veliko stanovanje deli na dva, navidezno ločena dela - prostor za odrasle in otroško cono.

Kako organizirati posamezne dele stanovanja?

Prednost velikih stanovanj je prav gotovo možnost poigravanja z organizacijo sob. V kolikor vam notranja razporeditev sten to dopušča, vam svetujemo, da se zgledujete po omenjenem stanovanju - ta ima namreč večino prostorov odprtih. Tako se kuhinja zliva v jedilnico, ta pa prehaja v dnevni prostor. Na ta način so vsi člani družine, kljub posedanju v različnih delih stanovanja, na nek način vedno povezani. Zanimiv detajl je zajtrkovalni pult. Ta je obenem nekakšno hrbtišče sedežne garniture in hkrati del jedilnice.

Izbira barv v stanovanju

V celotnem stanovanju prevladujejo 3 barve: črna, bela in odtenki sive. Dobro jih dopolnjujejo dodatki v naravnem lesu in posamezni srebrni dodatki, kot so velike viseče luči in kuhinjski dodatki. Tudi kopalnica ni barvno izstopajoča. Keramika v naravnih, zemeljskih odtenkih, se lepo zliva s spalnico. Oba prostora ločuje zgolj premična zavesa. Celoten dizajn stanovanja bi lahko strnili z besedami: odprt in prostoren, sodoben ambient. 

 Sorodni članki

Pohištvo za dnevno sobo

Dnevna soba je tisti prostor v domu, kjer velja staviti na udobje, združeno s praktičnostjo. Za vas smo zbrali nekaj ...

Barvanje preprog

Končno rešitev za vse grde preproge, ki smo jih "pospravili" na podstrešje. Za vas smo povzeli nasvet, kako starim ...

Skandinavski stil opremljanja

Na kaj pomislite ob besedah skandinavski stil opremljanja? Izlet v Ikeo? Neskončno belino? Urejenost do potankosti? ...

Kopalne kroglice

Ste že izbrali božična darila? Letos podarite svojim bližnjim nekaj posebnega. Darila, ki ste jih izdelali sami. Eno ...


Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: