Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Sodobna prenova stanovanja

Predstavljamo vam izredno odprto stanovanje, ki je po temeljiti prenovi zaživelo v povsem sodobni različici. Obnove doma za mlado družino se je lotilo oblikovalsko podjetje SVOYA Studio. Rezultat je preprost in svež oblikovalski pristop, ki veliko stanovanje deli na dva, navidezno ločena dela - prostor za odrasle in otroško cono.

Kako organizirati posamezne dele stanovanja?

Prednost velikih stanovanj je prav gotovo možnost poigravanja z organizacijo sob. V kolikor vam notranja razporeditev sten to dopušča, vam svetujemo, da se zgledujete po omenjenem stanovanju - ta ima namreč večino prostorov odprtih. Tako se kuhinja zliva v jedilnico, ta pa prehaja v dnevni prostor. Na ta način so vsi člani družine, kljub posedanju v različnih delih stanovanja, na nek način vedno povezani. Zanimiv detajl je zajtrkovalni pult. Ta je obenem nekakšno hrbtišče sedežne garniture in hkrati del jedilnice.

Izbira barv v stanovanju

V celotnem stanovanju prevladujejo 3 barve: črna, bela in odtenki sive. Dobro jih dopolnjujejo dodatki v naravnem lesu in posamezni srebrni dodatki, kot so velike viseče luči in kuhinjski dodatki. Tudi kopalnica ni barvno izstopajoča. Keramika v naravnih, zemeljskih odtenkih, se lepo zliva s spalnico. Oba prostora ločuje zgolj premična zavesa. Celoten dizajn stanovanja bi lahko strnili z besedami: odprt in prostoren, sodoben ambient. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!