Organizacija doma

Ste naveličani natrpanih predalov? Želite na pisalni mizi končno narediti red? Za vas smo pripravili nekaj uporabnih nasvetov za lažjo organizacijo vašega doma.

Še tako velika omara lahko ob neprimerni razporeditvi notranjih elementov postane premajhna - in s tem v največji meri povsem nepregledna. Pomanjkanje prostora pa največkrat privede v kopičenje stvari. Temu se lahko izognete z nekaj preprostimi triki, ki smo jih zbrali za vas.

Izkoristite ves prostor

Velika prednost pohištva po naročilu je, da lahko z njim resnično »zapolnite« vsak prosti centimeter. Tako vam ni potrebno več skrbeti, kje boste našli omaro, ki se bo podala prav v vaš kot. Obenem pa si lahko pri tovrstnem pohištvu privoščite malce več kreativnosti. Vsebino omar lahko popolnoma prilagodite vašim željam in potrebam. Vanje lahko na primer namestite več odlagalnih površin ali pa jim dodate dodatne obešalnike. Popoln izkoristek prostora pa so prav gotovo vgradne omare, ki poskrbijo za shrambno razkošje.

Praktične police

Že babice so rade rekle, da v stanovanju ni nikoli preveč polic. Sodobni oblikovalski trendi jim vsekakor vračajo priljubljenost. Police so izredno enostavne za montažo. Namestimo jih lahko skorajda povsod. V kuhinji bodo krasen odlagalen prostor za začimbe, kuharske knjige ali pa priljubljene skodelice. V kopalnici lahko nanje pospravimo brisače in drobne dodatke. Nad pisalno mizo pa poskrbijo za urejen videz same delovne površine.

Tabla za sporočila

Zmeraj iščete ključe? Pozabljate pomembne datume? Rešitev je velika tabla ali komplet večih površin za pisanje. Na table lahko pritrdite pomembne stvari kot so ključi, položnice, ki jih je potrebno plačati in podobno. V dobro organiziranem domu nikakor ne gre brez "planerja" oziroma tedenskega urnika. Tega lahko izdelate sami in obesite na vidno mesto. Dobra rešitev so tudi t.i. samolepilne table. Gre za folijo z videzom table, ki jo lahko nalepimo na vse gladke površine. Tako lahko na primer oblepite hladilnik, da boste lahko sproti zapisovali nakupovalni seznam. Nekaj navdiha za lažjo organizacijo lahko najdete tudi v spodnji galeriji, kjer vam predstavljamo nekaj modelov Pottery Barna.


Sorodni članki

Nenavadne police

Iščete hitro in ugodno rešitev za preureditev doma? Vam primanjkuje shrambnega prostora? Ali pa preprosto iščete tisti ...

Urejena dnevna soba

Dnevna soba ni zgolj prostor, kjer se po dolgem dnevu "zleknemo" na sedežno garnituro in zasluženo odpočijemo. Je tudi ...

Zanimivi triki za organizacijo kopalnice

Zimski meseci so idealni za reorganizacijo doma. Zakaj ne bi začeli z majhnimi stvarmi in v red spravili vseh predalov ...

Nasveti za ureditev spalnice

Po decembrski noriji se nam bo vsem najbolj prilegel prav spanec. Da se najbolje spi v lepo urejeni spalnici, ni prav ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim steklom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 32 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 1169,12 € Akcijska cena: 795,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: