Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Organizacija doma

Še tako velika omara lahko ob neprimerni razporeditvi notranjih elementov postane premajhna - in s tem v največji meri povsem nepregledna. Pomanjkanje prostora pa največkrat privede v kopičenje stvari. Temu se lahko izognete z nekaj preprostimi triki, ki smo jih zbrali za vas.

Izkoristite ves prostor

Velika prednost pohištva po naročilu je, da lahko z njim resnično »zapolnite« vsak prosti centimeter. Tako vam ni potrebno več skrbeti, kje boste našli omaro, ki se bo podala prav v vaš kot. Obenem pa si lahko pri tovrstnem pohištvu privoščite malce več kreativnosti. Vsebino omar lahko popolnoma prilagodite vašim željam in potrebam. Vanje lahko na primer namestite več odlagalnih površin ali pa jim dodate dodatne obešalnike. Popoln izkoristek prostora pa so prav gotovo vgradne omare, ki poskrbijo za shrambno razkošje.

Praktične police

Že babice so rade rekle, da v stanovanju ni nikoli preveč polic. Sodobni oblikovalski trendi jim vsekakor vračajo priljubljenost. Police so izredno enostavne za montažo. Namestimo jih lahko skorajda povsod. V kuhinji bodo krasen odlagalen prostor za začimbe, kuharske knjige ali pa priljubljene skodelice. V kopalnici lahko nanje pospravimo brisače in drobne dodatke. Nad pisalno mizo pa poskrbijo za urejen videz same delovne površine.

Tabla za sporočila

Zmeraj iščete ključe? Pozabljate pomembne datume? Rešitev je velika tabla ali komplet večih površin za pisanje. Na table lahko pritrdite pomembne stvari kot so ključi, položnice, ki jih je potrebno plačati in podobno. V dobro organiziranem domu nikakor ne gre brez "planerja" oziroma tedenskega urnika. Tega lahko izdelate sami in obesite na vidno mesto. Dobra rešitev so tudi t.i. samolepilne table. Gre za folijo z videzom table, ki jo lahko nalepimo na vse gladke površine. Tako lahko na primer oblepite hladilnik, da boste lahko sproti zapisovali nakupovalni seznam. Nekaj navdiha za lažjo organizacijo lahko najdete tudi v spodnji galeriji, kjer vam predstavljamo nekaj modelov Pottery Barna.

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!