Sodoben gugalnik

Predstavljajte si, kako lepo bi se bilo po napornem delovniku »zagugati« v spanec. Naši severni sosedje se predstavljajo z izredno čistim oblikovalskim projektom, gugalnikom Woorock Hammock.

Zibajte se v stilu. To je bilo osnovno vodilo pri oblikovanju modernega gugalnika, ki prihaja izpod rok avstrijskega arhitekta Georga Bechterja. Izredno sodobna oblika in praktična dovršenost, izpolnjujeta vse pogoje, ki jih mora imeti vrhunski gugalnik. Gugalnik Woorock Hammock je simpatična izpeljava gugalnika in viseče mreže. Celoten se z lahkoto zloži, postavimo pa ga lahko praktično kamor koli nam dopušča prostor.

Kaj odlikuje ta sodoben gugalnik?

Oblikovalec je pri zasnovi stavil na čisto obliko. Celoten stol je kljub izredni stabilnosti lahek in se lahko zloži, ter tako tudi pospravi. Stol ni namenjen zgolj domačemu sproščanju in poležavanju. Lahko ga zložimo in vzamemo s seboj na dopustniško pohajkovanje. Gugalnik, ki navdušuje, si lahko ogledate v spodnji galeriji. 

 


akcija vgradne omare

Sorodni članki

Mešanica skandinavskega in francosega šik pridiha

V modi obstaja fraza, da črna skrije vse grehe. Kako pa je pri ...

Vroči trendi za leto 2015

Ste radovedni, kaj prinaša leto 2015 na področju notranje opreme? Za vas smo zbrali pet vročih trendov, ki bodo po ...

Predelava stola

Vse ljubitelje rustikalnega stila bo razveselila današnja »naredi sam« ideja. Za vas smo pripravili enostavna navodila ...

Preoblečena škatla

Hladno zimsko vreme je kot nalašč za ustvarjanje. Sedaj se lahko povsem brez slabe vesti lotite dolgo načrtovanih ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 9. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave