Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

 
 

Popestritev sten

Bele stene so prav gotovo najbolj nevtralna izbira pri opremljanju doma. Kako bele in prazne so, se največkrat zavemo, ko iščemo pravo rešitev za njihovo popestritev. V kolikor niste ljubitelj klasičnih »stenskih rešitev«, boste v spodnji galeriji prav gotovo našli pravi navdih za popestritev vaših sten.

Fotografije, pločevinke in napisi

Izziv, ki se ga lahko lotimo kar sami, je okrasitev sten s fotografijami. Potrebovali jih boste res veliko, a je končni učinek vreden truda. Fotografije natisnemo in jih v poljubnem zaporedju lepimo na steno. Tako lahko prelepimo celotno steno ali poljuben del. Prav tako zanimiva okrasitev stene je namestitev prebarvanih pločevink. Vanje lahko nato shranjujemo drobne predmete. Simpatična in hitra okrasitev pa je tudi namestitev stenskega napisa. Tega lahko nalepite ali narišete na samo steno. Izberite motiv, ki odraža vaš značaj.

Velike stenske slike

Nič ne pritegne pozornosti tako, kot velike slike. Namesto klasične okvirjene umetnine, prenesite veliko umetnino kar neposredno na steno. Izberite stensko tapeto v slogu »pop arta« ali pa se poslikave stene lotite kar sami. Ali pa na steno zalepite velik zemljevid vaše najljubše počitniške destinacije. Zanimivi so tudi stripovsko obarvani motivi. Dobra rešitev je tudi t.i. barva za table, ki omogoča, da na stene rišemo kar s kredami.

Nenavadni predmeti na steni

Izreden in navsezadnje precej neobičajen stenski dodatek je lahko tudi okvirjen predmet, ki smo mu spremenili namen. Z nekaj truda lahko v drzen dodatek spremenite odsluženo kolo. Dodajte vpadljiv okvir, in vaša dekoracija je pripravljena. Podoben učinek lahko dosežete z vpadljivimi stenskimi policami. 

Celovita storitev

3D izris

Izračun cene

Galerija

Prodajna mesta

Preverite zakaj nam je zaupalo že na tisoče zadovoljnih strank!