Popestritev sten

Bela zima. Belo pohištvo. Bele stene. Vas ob zadnjem stavku kar strese? Iščete simpatično zamisel za popestritev dolgočasnih belih sten? Za vas smo poiskali 8 drznih idej.

Bele stene so prav gotovo najbolj nevtralna izbira pri opremljanju doma. Kako bele in prazne so, se največkrat zavemo, ko iščemo pravo rešitev za njihovo popestritev. V kolikor niste ljubitelj klasičnih »stenskih rešitev«, boste v spodnji galeriji prav gotovo našli pravi navdih za popestritev vaših sten.

Fotografije, pločevinke in napisi

Izziv, ki se ga lahko lotimo kar sami, je okrasitev sten s fotografijami. Potrebovali jih boste res veliko, a je končni učinek vreden truda. Fotografije natisnemo in jih v poljubnem zaporedju lepimo na steno. Tako lahko prelepimo celotno steno ali poljuben del. Prav tako zanimiva okrasitev stene je namestitev prebarvanih pločevink. Vanje lahko nato shranjujemo drobne predmete. Simpatična in hitra okrasitev pa je tudi namestitev stenskega napisa. Tega lahko nalepite ali narišete na samo steno. Izberite motiv, ki odraža vaš značaj.

Velike stenske slike

Nič ne pritegne pozornosti tako, kot velike slike. Namesto klasične okvirjene umetnine, prenesite veliko umetnino kar neposredno na steno. Izberite stensko tapeto v slogu »pop arta« ali pa se poslikave stene lotite kar sami. Ali pa na steno zalepite velik zemljevid vaše najljubše počitniške destinacije. Zanimivi so tudi stripovsko obarvani motivi. Dobra rešitev je tudi t.i. barva za table, ki omogoča, da na stene rišemo kar s kredami.

Nenavadni predmeti na steni

Izreden in navsezadnje precej neobičajen stenski dodatek je lahko tudi okvirjen predmet, ki smo mu spremenili namen. Z nekaj truda lahko v drzen dodatek spremenite odsluženo kolo. Dodajte vpadljiv okvir, in vaša dekoracija je pripravljena. Podoben učinek lahko dosežete z vpadljivimi stenskimi policami. Sorodni članki

20 načinov uporabe palet

Se tudi vam pogosto pripeti, da na svojem podstrešju ali v garaži najdete kose, ki so preprosto preveč uporabni, da bi ...

Drugačne kopalnice

Se lotevate prenove kopalnice? Ali za obstoječo iščete pravi kopalniški kos, ki ji bo dal piko na i? Danes vam ...

Skodelice

Se tudi vi zjutraj nikakor ne prebudite brez skodelice dišeče kave? Ali ste ljubitelj čaja? Začnite vaš jutranji ritual ...

Kreativna pisarna

Ob besedi pisarna večinoma pomislimo na tog poslovni prostor s pisalno mizo in dolgočasnim regalom. Da je pisarniški ...


V Akciji

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom
izdelano v Sloveniji
montaža, dostava
garancija 5 let

Akcija vgradnih omar s črnim okovjem in belim iveralom

Vgradno omaro po meri lahko sedaj dobite po akcijski ceni, ceneje kar za 25 %. Omaro izdelamo po meri, dostavimo in zmontiramo. Pohitite, akcija traja samo do 30. 11. 2017.

Redna cena: 848,00 € Akcijska cena: 636,00 €

Naročite se na brezplačne e-novice

Prejemali boste brezplačne koristne nasvete naših strokovnjakov o opremi doma, trendih na področju bivanja in naše posebne akcijske ponudbe.

Varnost podatkov 100% zagotovljena
S prijavo na e-revijo se strinjate s pogoji prijave
    Name: